Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Προστατέψτε τον, δεν τον λυπάστε;

Προστατέψτε τον, δεν τον λυπάστε;

Έπρεπε να ντρέπεστε. Εντάξει, αυτός είναι ή τόσο βλάκας, ή τόσο απελπισμένος (μπορεί να είναι και τα δύο), που γράφει ό,τι του πείτε. Εσείς δεν ντρέπεστε, να τον βάζετε να εκθέτει και τον εαυτό του, κι εσάς;

Ο αγράμματος ανακάλυψε σήμερα ότι η ΦΙΜΠΑ έχει όριο ηλικίας. Τι ώρα; Έγραψε ότι όριο είναι τα 50 χρόνια. Θέλει να μας πει πόσο χρονών είναι οι: Jose Martin, Garcia Ortiz, Bulto, Cabejon (αυτοί είναι Ισπανοί), Paterniko, Sabbeta, Fillippini, Seghetti, Begnis (αυτοί είναι Ιταλοί), Radovic (Κροάτης, ο οποίος σφυρίζει και στην Αδριατική Λίγκα), Betagne (Γάλλος);

Αν τον βολεύει αφαιρούμε από την ηλικία τους τα καλοκαίρια που δεν σφύριζαν. Αν η ΦΙΜΠΑ -όπως με στόμφο ο παντογνώστης του χώρου της διαιτησίας υποστήριξε- έχει όριο ηλικίας, τότε όλοι αυτοί οι 50+ πώς αγωνίζονται; Μανιτάρι μαγικό.

Τελευταίο (από το άλλο αγράμματε θα πληρώνεις) δωρεάν μάθημα: Η ΦΙΜΠΑ έχει αφήσει την καυτή πατάτα στις ομοσπονδίες, να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Να αποφασίσουν αυτές για τα όρια ηλικίας, απλά και μόνο επειδή κάθε τέτοιου είδους περιορισμός πέφτει στο πρώτο ανοιχτό ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Αυτό που βλακωδώς αντέγραψες αφορά στους διεθνείς διαιτητές και μόνο, γι’ αυτό και δεν είναι σε κανέναν εσωτερικό κανονισμό. Κι επειδή σήμερα είμαι στις καλές μου, ας κάνω κι ένα δώρο στον Κωνσταντίνο Μπούσια.

Βάλτο αυτό στον κανονισμό, ώστε όταν σε πάνε (γιατί θα σε πάνε, μην έχεις αμφιβολία) για παράβαση καθήκοντος, να προσθέσουν και το αυθαίρετο όριο ηλικίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Nέο σύστημα για την ολοκλήρωση της σεζόν

Σε αλλαγή της ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών προχώρησε η ΕΟΚ, έτσι ώ…