Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός μπορεί να… δώσει το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να… δώσει το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό!

vassilis spanoulis olympiacos panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος από το Τελ Αβίβ, επικρατώντας της Μακάμπι με 72-71, για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ζωντανή στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ωστόσο δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς η Ρεάλ έκανε το καθήκον της κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Το 2/2 κόντρα σε Βαλένθια (εντός) κι Αρμάνι Μιλάνο (εκτός) είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”, οι οποίοι ελπίζουν σ’ ένα στραβοπάτημα της Ρεάλ κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Μπάμπεργκ (εντός). Το πρόγραμμα των δύο ομάδων είναι βατό, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το απόλυτο φαβορί για την τέταρτη θέση, αλλά να μην κρατάει κι αυτή τελείως την κατάσταση στα χέρια της.

Υπάρχει ένα “ακραίο” σενάριο με τριπλή ισοβαθμία Ολυμπιακού, Ρεάλ και Παναθηναϊκού. Με 2/2 των Ισπανών και των “πράσινων” κι 1/3 των Πειραιωτών, οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν στο 19-11, με τον Ολυμπιακό να βγαίνει τρίτος, ο Παναθηναϊκός τέταρτος κι η Ρεάλ πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Εφές Αναντολού και τη Ζαλγκίρις κι εκτός έδρας τη Μάλαγα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …