Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Γιώργος ήταν απίστευτο παιδί από μικρός”

“Ο Γιώργος ήταν απίστευτο παιδί από μικρός”

printezis miloutinov

Ο Δημήτρης Τζιάλλας, ο οποίος ήταν προπονητής του Γιώργου Πρίντεζη στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, μίλησε για τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον Μίλαν Τόμιτς.

“Ήταν ένα παιδί που ερχόταν στην προπόνηση με τη μητέρα του. Ο Γιώργος ήταν απίστευτο παιδί από μικρός, με τον τρόπο συμπεριφοράς που είχε, αλλά και το πώς διαχειριζόταν τις πληροφορίες. Τον έζησα και πιο μεγάλο στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι καμιά φορά δεν έπαιζε και ήταν εκτός δωδεκάδας μου έλεγε: “Κόουτς τι να κάνω όσο λείπετε;”. Δεν ήθελε να μένει πίσω. Ήθελε να παίξει μπάσκετ και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτόν. Ήταν από μικρός ένα πολύ ψηλό παιδί, με γρήγορα άκρα”, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τζιάλλας.

Όσο για αν θυμάται μία ξεχωριστή ιστορία με τον Πρίντεζη, τόνισε: “Το μεγαλύτερο κομμάτι που θυμάμαι, ήταν το καλοκαίρι που άλλαξε το στάτους στον Ολυμπιακό, που ήρθαν οι Τόμιτς και Μίνιτς, στην τότε μεταβατική περίοδό του. Δεν έχανε προπόνηση και ήταν μαζί μας όλη μέρα. Μας κοιτούσε στα μάτια για να κερδίσει κάτι και αυτό είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Επίσης, έχε πολύ χιούμορ και είναι πολύ ατακαδόρος. Την εποχή εκείνη υπήρχε μία ιδιαιτερότητα στο πρωτάθλημα και έπρεπε να παίζουν δύο πιτσιρικάδες. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε τους Πρίντεζη, Δορκοφίκη, Πέττα και Ξανθόπουλο. Ο Γιώργος ήταν πιο πίσω τότε, αλλά είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη από όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …