Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να γίνω ο… Ρόμπιν του Σπανούλη”

“Να γίνω ο… Ρόμπιν του Σπανούλη”

bobby brown olympiakos panathinaikos

Μπόμπι Μπράουν πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και βοήθησε σημαντικά τους “ερυθρόλευκους” να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ότι θέλει να γίνει ο Ρόμπιν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:

“Δεν έχω ξαναπαίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν αυτό που περίμενα. Θέλω να μπω στο κλίμα περισσότερο, αλλά μου άρεσε που πήρα μέρος σε ένα παιχνίδι ντέρμπι σαν αυτό”.

Για τον ρόλο του: “Ξέρω ότι είμαι νέος ακόμα και προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω στο παρκέ. Από την πρώτη μέρα συζήτησα με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Έχω καταλάβει τον ρόλο μου. Με έχουν βοηθήσει και οι συμπαίκτες, αλλά και οι προπονητές μου και κάθε μέρα με βοηθούν για μπω όλο και πιο πολύ στο κλίμα”.

Για τις αλλαγές που εντόπισε στη διοργάνωση: “Στη Σιένα δεν είχαμε τέτοιες αντιπαλότητες. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά στην Ευρωλίγκα από την τελευταία φορά που έπαιξα στη διοργάνωση μέχρι να έρθω στον Ολυμπιακό“.

Για τη συνύπαρξη με τον Σπανούλη: “Προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην ομάδα. Έχουν μεγάλο βάθος ως ομάδα. Χρειάζεται υπομονή για να πάρω και τα σουτ όταν θα έρθει η ώρα. Πλέον, είμαι πιο ώριμος για να μην κάνω βεβιασμένες κινήσεις στο παρκέ. Ξέρω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό και ότι είναι η ομάδα του Σπανούλη και θέλω να είμαι ο… Ρόμπιν του. Από την πρώτη στιγμή μιλάμε και με βοηθάει πολύ να βρω τα πατήματά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…