Κεντρική Basket League Κύμη Μανωλόπουλος:”Καλοδουλεμένη ομάδα Φάρος”

Μανωλόπουλος:”Καλοδουλεμένη ομάδα Φάρος”

sotiris manolopoulos kymi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Κύμης,κόντρα στον Γ.Σ.Λ Φάρο για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά από μια μεγάλη διακοπή, επιστρέφουμε στην κανονική ροή του πρωταθλήματος. Τελευταίο και πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι πολύ σκληρό και αμφίρροπο, που ευτυχώς στο τέλος μας βρήκε να πανηγυρίζουμε μια τεράστια νίκη για την ομάδα μας.

Στην διακοπή προσπαθήσαμε να δουλέψουμε συγκεκριμένα πράγματα ώστε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Το πρωτάθλημα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και όλες οι ομάδες παίζουν “τελικούς” προσπαθώντας να φτάσουν τους στόχους τους, οπότε πρέπει και εμείς να είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι στον Φάρο Λάρισας. Πρόκειται για μια συμπαγή και καλοδουλεμένη ομάδα, που με βάση τον Ελληνικό κορμό παλεύει όλα τα παιχνίδια, παίζει σωστό και καλοστημένο μπάσκετ με αρχές και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, έδειχνε ένα αξιόμαχο και αξιόλογο σύνολο σε όλα τα ματς. Μην ξεχνάμε ότι ο Φάρος μας υποχρέωσε σε μια πολύ κακή ήττα στην αρχή του πρωταθλήματος, μια ήττα που μας έβαλε σε μπελάδες στην αρχή της σεζόν και μας οδήγησε σε εκείνο το δύσκολα διαχειρίσιμο 0-6.

Όπως μας έχει πει πολλές φορές ο προπονητής μας πλέον στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ότι γράφει η ιστορία δεν ξεγράφει. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και απέναντι στην ομάδα να επιδείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο θα πηγαίνουμε προς το τέλος. Έχω ξαναπεί ότι κανείς δεν έχει σωθεί, κανείς δεν έχει πέσει κατηγορία και κανείς δεν έχει κλειδώσει κάποια θέση στα play-offs. Όποιος πιστεύει κάτι άλλο σίγουρα δεν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…