Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Για την ιστορία και το μέλλον του Πανιωνίου”

“Για την ιστορία και το μέλλον του Πανιωνίου”

Πανιώνιος έχει ακόμη έναν “τελικό” μπροστά του, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύμη και θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη, για να παραμείνει ζωντανός για την παραμονή. Ο Βαγγελης Σακελλαρίου μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν ως το τέλος της σεζόν. Εμείς θα κυνηγάμε κάθε νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου, ώστε το ταμείο που θα κάνουμε να έχει θετικό πρόσημο. Όσο κερδίζουμε θα είμαστε «ζωντανοί» κι όσο είμαστε ζωντανοί θα κυνηγάμε τον στόχο της παραμονής.

Η νίκη επί της ΑΕΚ είχε διπλό κέρδος, τόσο αγωνιστικό, όσο και ψυχολογικό. Γνωρίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε «μεγάλες» νίκες κι αυτό επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και «μεγάλες» εκτός έδρας νίκες.

Κόντρα στην Κύμη νιώθουμε πως… κάτι μας χρωστάμε. Η ήττα μας στον πρώτο γύρο, στις λεπτομέρειες, ήταν αυτή που αύξησε τον βαθμό δυσκολίας και παράλληλα ήταν αυτή η νίκη που έδωσε ώθηση στους αντιπάλους μας. Αύριο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κι εμείς αυτό που δεν καταφέραμε στο «Αρτάκης».

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ενδεχόμενη νίκη στη Χαλκίδα θα κάνει πιο αισιόδοξη την πορεία μας κι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον στόχο. Η Κύμη έχει αλλάξει πρόσωπο, αλλά πλέον κι εμείς είμαστε εμφανώς βελτιωμένοι. Τα νέα παιδιά που ήρθαν έχουν δώσει άλλον αέρα στην ομάδα κι είμαστε πλέον έτοιμοι να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Είμαστε Πανιώνιος κι αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ. Παίζουμε για την ιστορία και το μέλλον μας, παίζουμε για τον εαυτό μας και γι’ αυτούς που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Παίζουμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…