Κεντρική Basket League Άρης “Είναι ντροπή να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Άρης-ΠΑΟΚ”

“Είναι ντροπή να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Άρης-ΠΑΟΚ”

subotic galis

Ο Άρης θα επιδιώξει να δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ, στην σημερινή (8/3) εκδίκαση της προσφυγής του για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την γενικότερη κατάσταση των “κιτρίνων” μίλησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς ο οποίος τόνισε πως καλύτερα να αναλάμβανε δράση ο ίδιος, ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.

Συγκεκριμένα είπε στον “Arena fm”:

Για τον Άρη: “Είναι σε δύσκολη κατάσταση, ο Νίκος Λάσκαρης είναι εξαφανισμένος, είναι ανύπαρκτη η διοίκηση, δεν ξέρω γιατί ανέλαβε την ομάδα. Έλεγε ότι θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα και άλλα και τώρα είναι απλήρωτη η ομάδα, απλήρωτοι οι υπάλληλοι και είχαν κλείσει και τα γραφεία από ότι είδα, τι να πω… Είχα παρακολουθήσει και συνέντευξη του στην τηλεόραση, έλεγε θα κάνει γήπεδο έχει όρεξη, έχει χρήματα, αλλά από όλα αυτά τίποτα δεν έκανε. Το μόνο που βλέπουμε είναι αποφάσεις δικαστηρίου. Δυσάρεστο σκηνικό, ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει τρέχουνε οι υποχρεώσεις. Είναι πολύ ευχάριστη η πρωτοβουλία από ανθρώπους που ανέλαβαν τις επιτροπές, ενδιαφέρθηκαν. Καλύτερα να αναλάμβανα εγώ, ο Γκάλης και ο Γιαννάκης, ξέρουμε την ομάδα, ξέρουμε την ιστορία, όλα”.

Για τους βετεράνους που δεν μένουν κοντά στις ομάδες: “Στον Ολυμπιακό ο Τόμιτς είναι πόσα χρόνια, 15 αν θυμάμαι καλά, ο Αλβέρτης στον Παναθηναϊκό επίσης. Οι παλιοί του Άρη όμως φοβόντουσαν να μπουν δεν ήθελαν, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει όμως, έχουν μείνει μακριά από την ομάδα, ο Ταρνατώρος άφησε την δουλειά του για να είναι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι κάποια στιγμή κάποιοι να γυρίσουν και να αναλάβουν πόστα. Δεν μπορείς να κάτσεις μέσα στα γραφεία και να περιμένεις, να τα λέμε αυτά, αν αναλάβεις πόστο ενώ ήσουν παλιός μπασκετμπολίστας, πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτόν τον ρόλο”.

Για το ντέρμπι Άρης–ΠΑΟΚ: “Είναι ντροπή να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών, δεν γίνεται αυτό. Στην Ευρώπη δίνουν χρηματικό πρόστιμο, δίνουν μείωση βαθμών, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είναι ο Μποχωρίδης όμως που είναι ικανός, είναι ο Γιάννης (σ.σ. Αθηναίου) που έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, με αυτούς μπροστάρηδες μπορεί να το κερδίσει, έχει τα φόντα. Θα επιστρέψω πολύ σύντομα, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ το χιόνι και το κρύο εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…