Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Δόθηκε νέα πνοή και νέα ελπίδα στην ομάδα”

“Δόθηκε νέα πνοή και νέα ελπίδα στην ομάδα”

Νέα πνοή και νέα ελπίδα υπάρχει στον ΓΛ Φάρο μετά την έλευση της οικογένειας Μπούμπουρα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε για το ματς ότι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο ματς.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ήμαστε δύο ομάδες και εμείς και τα Τρίκαλα που φέτος έχουμε διακριθεί περισσότερο για τα προβλήματα μας παρά για το αγωνιστικό κομμάτι και όπως καταλαβαίνετε η πίεση ήταν μεγάλη και στους δύο. Για εμάς τις τελευταίες μέρες με την είσοδο της οικογένειας Μπούμπουρα έχει δοθεί μια νέα πνοή, μια νέα ελπίδα. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και σήμερα πιστεύω ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά στο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε καλές επιλογές και εάν αποφεύγαμε κάποια λαθάκια στο τέλος θα ήμασταν και λίγο πιο άνετοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και στα δικά μας για την νίκη και των Τρικάλων γιατί παλέψανε με ότι δυνάμεις είχανε όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδι και είναι αξιέπαινοι. Καλή συνέχεια, εμείς συνεχίζουμε το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Μουράτος, δήλωσε: “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι, πολύ δυναμικό, ξέραμε ότι και για τους δύο είναι ένας τελικός. Εμείς από την πλευρά μας μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…