Δώρο γενεθλίων

«Ανακύκλωση» στην ΚΕΔ, φαίνεται να έχει επιλέξει η ΕΟΚ. Εδώ και καιρό υπάρχει ένα κενό, μετά την παραίτηση του Κώστα Μουζάκη, κενό που θα καλυφθεί από τον Νίκο Παπαδημητρίου. Η επιστροφή του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αναμένεται να ανακοινωθεί, ενδεχομένως και σήμερα, σε κάθε περίπτωση πριν αλλάξει ο μήνας.

Ο Νίκος Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα (η στήλη τού εύχεται χρόνια πολλά), ήταν και παλιότερα στην ΚΕΔ, αλλά είχε ζητηθεί η παραίτησή του. Μάλιστα, όταν έφυγε από την Κεντρική Επιτροπή, βγήκαν διάφορα κορυφαία στελέχη της ΕΟΚ και μίλησαν απαξιωτικά γι’ αυτόν.

Πώς από εκεί που κρίθηκε ακατάλληλος επιστρέφει, πρέπει να μας εξηγήσουν οι παράγοντες της Ομοσπονδίας. Κι αν δεν ήταν «ακατάλληλος», τότε γιατί είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση; Αν τους έκανε γιατί τον έδιωξαν κι αν δεν τους έκανε, τι άλλαξε τώρα και τους κάνει; Δεν υπάρχουν άλλοι πρώην διεθνείς διαιτητές, που να μπορούν να καλύψουν το κενό του Μουζάκη, ή ο κ. Παπαδημητρίου είναι ο καταλληλότερος;

Σε άλλες χώρες, με υψηλή μπασκετική κουλτούρα, η ΕΟΚ θα ήταν υποχρεωμένη να απαντήσει, αλλά εδώ στην Ψωροκώσταινα κανείς (άλλος) δεν ρωτάει και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.

Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία στον εορτάζοντα Νίκο Παπαδημητρίου. Σε κάθε περίπτωση καλύτερη από την προηγούμενη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Εθνική Ελλάδας: Με αρχηγό τον Παπανικολάου και υπαρχηγούς Σλούκα και Καλάθη

Η Εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ θα πορευτεί με τους Καλάθη και Σλούκα υπαρχηγούς και τον Κώ…