Κεντρική Γ' Εθνική Δεράος: “Η υπόθεση παραμονή τελείωσε”

Δεράος: “Η υπόθεση παραμονή τελείωσε”

spiros deraos

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ κέρδισε την Αγία Παρασκευή στο κλειστό της Παναγιάς,καταφέρνοντας έτσι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η νίκη αυτή του Έσπερου ήταν η ενδέκατη σε είκοσι παιχνίδια,πράγμα που του αποβάλλει το άγχος του υποβιβασμού,όπως εξήγησε ο προπονητής του,Σπύρος Δεράος, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:”Η υπόθεση παραμονή ουσιαστικά τελείωσε. Θέλαμε το παιχνίδι και για λόγους γοήτρου, αφού στον πρώτο γύρο η ομάδα είχε ηττηθεί από την Αγία Παρασκευή. Είναι μία από τις πιο έμπειρες ομάδες, την οποία σεβαστήκαμε πάρα πολύ. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά το “κλειδί” στη νίκη ενώ πιστεύαμε ότι θα ήταν η άμυνα, τελικά ήταν ο τρόπος που λειτουργήσαμε στην επίθεση. Μας έδωσε το δικαίωμα και το παιχνίδι του αντιπάλου, που το διαβάσαμε πολύ σωστά.”

Στην συνέχεια ο κόουτς των Πατρινών στάθηκε στις 21 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του:”Είχαμε είκοσι μία ασίστ που είναι ρεκόρ φετινό και είχαμε πολύ καλό ποσοστό με 43% στα τρίποντα. Βέβαια, οι προϋποθέσεις για μια πολύ καλή επίθεση ξεκινούν από το πώς παίζεις άμυνα, γιατί χαλάς το μυαλό των αντιπάλων και δημιουργείς καλύτερες συνθήκες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…