Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποθέωσε Μπατίστ ο Χάινς! “Είναι ο ήρωας μου” (vid)

Αποθέωσε Μπατίστ ο Χάινς! “Είναι ο ήρωας μου” (vid)

hines batiste

Ο Μάικ Μπατίστ αποτελεί τον “ήρωα” του Κάιλ Χάινς. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ έχει για πρότυπο τον πρώην Αμερικανό σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέκτησε πολλούς τίτλους στην Ευρώπη με το “τριφύλλι”.

Ο ήρωάς μου στην Ευρωλίγκα είναι ο Μάικ Μπατίστ. Όταν βλέπω την καριέρα του και όλα όσα έχει πετύχει, όλους τους τίτλους που κατέκτησε, για εμένα αυτός ήταν το παράδειγμα που ήθελα να ακολουθήσω. Ήθελα να με μνημονεύουν με τον ίδιο τρόπο. Πολλοί άνθρωποι, όταν μιλούν για εκείνον, λένε για το πόσο ηγέτης ήταν, για το πάθος του στο παρκέ κι ένα πράγμα που τονίζουν είναι πως ήταν νικητής”, ανέφερε ο Χάινς.

Ο Αμερικανός σέντερ πρόσθεσε: “Ο τρόπος που έπαιζε, ότι μπόρεσε να μείνει σε μια ομάδα για πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα, για το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του. Εκτός του παρκέ, πολλοί μιλούσαν με το Μάικ, είναι καταπληκτικός τύπος εκτός των γηπέδων. Όλοι έχουν μονάχα θετικά πράγματα να πουν για εκείνον. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μου έχει πει κάτι αρνητικό για εκείνον. Για εμένα, αυτά είναι σίγουρα τα κύρια στοιχεία, για τα οποία τον θαυμάζω. Έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο που παίζω. Τον μελέτησα, μελέτησα το στιλ του στο πικ εντ ρολ, τον τρόπο που έπαιζε άμυνα, πώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει το σώμα του, τις αρετές του, αν και θεωρούταν, μπορεί κάποιος να πει, μικρόσωμος”,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …