Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τρίτωσε το… καλό

Τρίτωσε το… καλό

gondas foufis papapetrou

Οι διαιτητές της Ευρωλίγκας ούτε… μασάνε, ούτε… τσιμπάνε. Κι όπως φαίνεται είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να σπάσουν τον ψευτοτσαμπουκά της ΕΟΚ. Κι επειδή δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη, μετά τους Σπύρο Γκόντα και Γιάννη Φούφη και ο Πέτρος Παπαπέτρου έστειλε εξώδικο στην Ομοσπονδία, με το οποίο απαντά ότι δεν σκοπεύει να απαντήσει στο ψευδεπίγραφο ερώτημα περί συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΦΙΜΠΑ, ή της Ευρωλίγκας.

Απομένει μόνο ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος κι αυτός θα πράξει το ίδιο, για να πάρει το καθαρό μήνυμα η ΕΟΚ ότι δεν υπάρχει έδαφος για… παιχνιδάκια και πως πρέπει να αντιμετωπίσει στα ίσα τους διαιτητές της Ευρωλίγκας.

Αυτό που πέτυχε η ηγετική ομάδα υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ήταν να σπάσει ο φόβος, να διαλυθεί ο μύθος και να μπορέσουν οι τέσσερις διαιτητές (θα ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς το καζάνι βράζει) να βγουν από το τέλμα. Τώρα, που ξεσηκώθηκαν οι… σκλάβοι, τώρα που ο μύθος του Ελ Σιντ έχει γίνει παραμυθάκι προσχολικής ηλικίας, όλα αλλάζουν και φαίνεται πόσο γυμνός είναι ο τέως βασιλιάς του αθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…