Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες”

“Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες”

andreas

Στις νίκες θέλει να επιστέψει το Ρέθυμνο, που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τη δέκατη έκτη αγωνιστική της Basket League, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ότι η συνταγή είναι γνωστή και συγκεκριμένα για να πάρουν τη νίκη πρέπει να έχουν πειθαρχία, να είναι συγκεντρωμένοι και να τους βοηθήσει ο κόσμος τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Θα ξεκινήσω με το γιορτινό διήμερο της Πάτρας. Εκεί όπου μπορεί να φημίζεται για το καρναβάλι, αλλά αυτές τις ημέρες έκλεψε την παράσταση το ΕΚΟ All Star Game 2018. Μία διοργάνωση που ευτυχώς επέστρεψε με εμφατικό τρόπο, με το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο να είναι έντονο.

Την πρώτη ημέρα συμμετείχε ο κόουτς Βετούλας με τον Θωμά Κώττα, οι οποίοι έπαιξαν ως αντίπαλοι. Όλοι μαζί οι συμπαίκτες μου κάτσαμε μαζί να απολαύσουμε αυτήν την «τιτανομαχία», διαπιστώνοντας ότι ο προπονητής μας αν χρειαστεί μπορεί και να μας βοηθήσει… όχι από τον πάγκο αλλά μέσα από τις 4 γραμμές του γηπέδου.

Φυσικά τελευταίο άφησα τον Στέφαν Μούντι. Αν και εμείς γνωρίζαμε πως δεν έχει αντίπαλο στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αφού ξέραμε τι θα κάνει και για το τι είναι ικανός, είχαμε αγωνία ως το τέλος, πανηγυρίζοντας την κούπα του. Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και εύχομαι να «καρφώσει» και την ΑΕΚ αύριο.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά, εκεί όπου αύριο μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή. Θα φιλοξενήσουμε την «Ένωση», με στόχο φυσικά να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας από το να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στην έδρα μας. Στο “Νίκος Γκάλης”στον α’ γύρο είχαμε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ελπίζουμε ότι τώρα θα πάρουμε τη νίκη. Η «συνταγή» άλλωστε είναι γνωστή και τη γνωρίζουμε. Πειθαρχία, συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και βοήθεια από τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…