Κεντρική Basket League Άρης “Τα παιδιά αποζημίωσαν τον κόσμο με το πάθος τους”

“Τα παιδιά αποζημίωσαν τον κόσμο με το πάθος τους”

giannakis coach

Ο Άρης ήταν ιδιαίτερα βελτιωμένος σε σχέση με άλλα ματς, έριξε στο καναβάτσο το Λαύριο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη μέσα μέσα από μια τόσο πιεστική βδομάδα και με έναν αντίπαλο για τον οποίο θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα και στον προπονητή, που θα άξιζε να είναι στο All Star Game. Θα τον ήθελα κοντά γιατί είναι παράδειγμα… Το Λαύριο είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και είχαμε δύσκολη δουλειά. Όταν μια ομάδα βάζει στον Παναθηναϊκό 100 πόντους στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες της έχουν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα σε οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου. Εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήμασταν. Αξίζαμε τη νίκη. Βασικούς παίκτες του Λαυρίου τους ελέγξαμε με τον Μούρτο και τον Τσαϊρέλη, αλλά μας δημιούργησαν πρόβλημα ο Τζόνσον και ο Νίξον στο τέλος που έβαλε μεγάλα σουτ.

Τα παιδιά έπαιξαν καλά, αξίζουν συγχαρητήρια, αντιδράσαμε πολύ καλά. Είχαμε πολλούς παίκτες που και σκόραραν και πήραν ριμπάουντ και έπαιξαν άμυνα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι ότι τέτοια ματς είναι εύκολα αρκεί να θες να είσαι συγκεντρωμένος και συμπαίκτης. Είχαμε αρκετές συνεργασίες και άμυνες και ομαδικά ριμπάουντ. Είχαμε μια εβδομάδα να προπονηθούμε, έχουμε πάρα πολλά προβλήματα αλλά τα παιδιά προσπαθούν. Αξίζουν συγχαρηρήρια στο σταφ, σε όλους, στα παιδιά στα γραφεία. Αυτό που έκανε σήμερα ο κόσμος είναι ότι μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας, γιατί αυτό είναι το σπίτι μας. Αν συνεχίσει έτσι, θα δει την ομάδα του όπως θέλει, προοπτική υπάρχει.

Θα συνεχίσουμε πολύ καλύτερα από ότι μέχρι σήμερα. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς. Θα φύγουν τρία παιδιά για την Εθνική, ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση, για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Τα παιδιά αποζημίωσαν τον κόσμο και με τον τρόπο που έπαιξαν και με το πάθος που έβγαλαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…