Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σέβομαι απεριόριστα Παναθηναϊκό και Πασκουάλ”

“Σέβομαι απεριόριστα Παναθηναϊκό και Πασκουάλ”

kantzouris trinkieri

Ο Ηλίας Καντζούρης μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την απουσία του Τρινκιέρι, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ήταν σοβαρό το χειρουργείο του Τρινκιέρι στον ώμο. Δεν του επιτρέπεται να κάνει ούτε κινήσεις. Είναι επίφοβο να κοουτσάρει με την αδρεναλίνη του αγώνα. Νομίζω πως σε μία εβδομάδα θα είναι πίσω.”

Για το επεισόδιο με τον πάγκο του “τριφυλλιού”: “‘Ηταν 2’10” πριν το τέλος όταν πήρα το τάιμ άουτ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως το τελευταίο που ήθελα να κάνω ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, τον Πασκουάλ και το επιτελείο του. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι. Θα θυμίσω πως πέρυσι χάσαμε στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό με 11-0 στο φινάλε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Προσπάθησα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας φύγει. Ερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση στη Βόννη. Μόνο αυτό το σκεπτικό είχα στο μυαλό μου”

Για το παιχνίδι: “Παίξαμε ένα καλό ματς, είχαμε ενέργεια. Μας έλειπαν κάποια πράγματα. Ενεργειακά, όμως, ήμασταν σε καλό επίπεδο. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και στην επίθεση. Κάποιοι βρέθηκαν σε πολύ καλό βράδυ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…