Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρώτη φορά τόσο… χαμηλά τις τελευταίες έξι σεζόν

Πρώτη φορά τόσο… χαμηλά τις τελευταίες έξι σεζόν

paok

Ο ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κύμη και γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Γ.Σ.Λ. Φάρο, Προμηθέα και Παναθηναϊκό. Το ματς της Πέμπτης (15/2) αφήνει αρκετά πίσω τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως είναι στην έβδομη θέση της Basket League. Μια θέση αρκετά χαμηλή για τον “Δικέφαλο” για τον οποίο ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλότερα για την φετινή σεζόν, με τον Θοδωρή Ζάρα στα τέλη Σεπτέμβρη να δηλώνει στο ebasket.gr πωςστόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι“.

Φυσικά το φινάλε του πρωταθλήματος είναι αυτό που μετράει ωστόσο σε κάθε περίπτωση η θέση στην οποία βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ, μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να προκαλεί στις τάξεις της ομάδας. Αν δούμε, μάλιστα, τι έκανε ο “Δικέφαλος” τις προηγούμενες σεζόν στην αντίστοιχη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, διαπιστώνουμε πως τις τελευταίες έξι αγωνιστικές χρονιές ποτέ ξανά δεν βρέθηκε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Αρχής γενομένης από την σεζόν 2012-13, είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ την 16η αγωνιστική βρίσκεται στην 7η θέση. Σε αυτήν βρισκόταν ξανά (την 16η αγωνιστική) και την σεζόν 2011-12…

Ο “Δικέφαλος” την επόμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στην συνέχεια ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο Παλέ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Σεζόν   / Θέση του ΠΑΟΚ στην 16η αγωνιστική

2012-13 / 4η θέση

2013-14 / 4η θέση

2014-15 / 3η θέση

2015-16 / 5η θέση (μαζί με Κηφισιά)

2016-17 / 4η θέση (μαζί με Άρη και Κολοσσό)

2017-18 / 7η θέση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…