Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζάρας στο eBasket: “Στόχος μας να βγούμε τρίτοι…”

Ζάρας στο eBasket: “Στόχος μας να βγούμε τρίτοι…”

zaras thodoris

Από τις πλέον ποιοτικές προσθήκες του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζάρας… Η αγωνιστική αξία του Έλληνα γκαρντ είναι δεδομένη και ο τελευταίος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έδειξε σε αρκετά φιλικά του “Δικεφάλου” πως είναι ικανός να προσφέρει πολλές βοήθειες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ζάρας μίλησε στο ebasket.gr για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για το ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

“Θα τα δώσουμε όλα στο Παλέ για την πρόκριση”

Αρχικά για την μέχρι τώρα προετοιμασία του “Δικεφάλου”, είπε: “Η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται. Πιστεύω ότι στο ματς της Τετάρτης θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά σε πολλά κομμάτια. Έχουμε κάποια καλά διαστήματα που θα επικεντρωθούμε εκεί και κάποια κακά διαστήματα που βλέπουμε στο βίντεο και θέλουμε να διορθώσουμε. Θα πάμε την Τετάρτη (σ.σ. στο Παλέ για το ματς με τον Άρη) να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση“.

Ο ΠΑΟΚ φέτος προχώρησε σε μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να εμφανιστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν κατά τις οποίες τερμάτισε πέμπτος. Το ζητούμενο για τους “ασπρόμαυρους” είναι να κάνουν… βήματα παραπάνω την νέα αγωνιστική χρονιά, με τον Ζάρα να θεωρεί πως είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

“Πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο. Προσωπικά εγώ αλλά και νομίζω όλοι μας πρέπει να κινούμαστε βήμα-βήμα. Σίγουρα η ομάδα έχει δυναμώσει. Χρειάζεται μόνο δουλειά και προσπάθεια για να δούμε συνολικά τα βήματα πώς θα κυλήσουν”, τόνισε ο Ελληνας γκαρντ και πρόσθεσε: “Σίγουρα ο στόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι. Φυσικά θέλουμε να βγούμε τρίτοι, θα προσπαθήσουμε με όλη μας την δύναμη… Αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι, θέλουμε πολλή δουλειά”.

“Το 100% από πλευράς μου για την ομάδα…”

Ο ίδιος στα φιλικά του ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει εκ των ηγετών του “Δικεφάλου”… “Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες. Εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο και κάθε φορά που έμπαινα, δίνω το 100% για να κερδίσει η ομάδα μου. Καλό θα είναι η ομάδα να μην στηρίζεται σε έναν ή δύο ηγέτες. Νομίζω πως όλα τα παιδιά βοηθούν για να κερδίσει η ομάδα. Οπότε θα βασιστούμε σε αυτό”, ανέφερε ο Ζάρας ο οποίος θα επιστρέψει στο Παλέ ως αντίπαλος και για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Άρη, υπογράμμισε:

Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ούτως ή άλλως γιατί είναι ένα Άρης-ΠΑΟΚ, το οποίο είναι τυχερός όποιος αθλητής το νιώθει και το ζει μέσα στο γήπεδο. Εγώ το έχω ζήσει δύο φορές. Φέτος θα το ζήσω από την άλλη πλευρά… Πάλι νιώθω πολύ τυχερός. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι δίχως ευτράπελα και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη, σε μια δύσκολη έδρα όπως το Παλέ; “Σίγουρα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος. Το παιχνίδι θα τελειώσει στο 40′. Σίγουρα θα πάμε σε μια έδρα που θα είναι πολύ καυτή… Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκεί μέσα. Παρόλα αυτά θα βάλουμε τα δυνατά μας να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δούμε…”.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80 (vid)

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε Η Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία, καθώς πήρε τη νίκη πρόκριση σ…