Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πρόστιμο σε Ολυμπιακό! Επίπληξη στον Παπαδόπουλο

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό! Επίπληξη στον Παπαδόπουλο

Olympiacos SEF Kosmos

Ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Ακόμα, ο τζένεραλ μάνατζερ του Λαυρίου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, δέχθηκε αυστηρή έγγραφη επίπληξη για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του Χρήστου Σερέλη με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
Για Λαύριο: «1) Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018, 2) Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα».

Για Ολυμπιακό: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…