Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ομάδα με παράδοση και δυναμική ο ΠΑΟΚ”

“Ομάδα με παράδοση και δυναμική ο ΠΑΟΚ”

petteway 2

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και μίλησε για πρώτη φορά για την υποδοχή που τον περίμενε στην Θεσσαλονίκη, ακόμη αναφέρθηκε στους αγώνες με την Καρσίγιακα που ακολουθούν, ενώ τέλος σχολίασε τον λόγο που αποχώρησε από την Ναντέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

“Ένιωσα καλοδεχούμενος από την πρώτη μέρα και νιώθω εντυπωσιασμένος από την οργάνωση της ομάδας. Ο προπονητής μου είπε να έχω υπομονή και να μάθω τη φιλοσοφία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση”.

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: “Μίλησα τόσο με παίκτες οι ποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη αλλά κι έναν προπονητή στην Ιταλία του οποίου την άποψη εκτιμώ. Μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ευκαιρία για μένα διότι είναι μια ομάδα με παράδοση και δυναμική. Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, πέραν του ότι είναι σκληρό”.

Για τον αγωνιστικό του προφίλ: “Αυτό που σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω στην ομάδα είναι ενέργεια. Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου. Ήρθα για να δώσω το 100% και φυσικά να κάνω αυτό που θα μου ζητήσει η προπονητής μου”.

Για τους αγώνες με την Καρσίγιακα: “Ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ότι αυτοί οι αγώνες είναι πρόκληση για μας. Θέλουμε την πρόκριση και φυσικά να προχωρήσουμε στη διοργάνωση”.

Για το αν θεωρούσε πως ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη για το ματς Άρης-Ναντέρ, θα επέστρεφε στην πόλη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ: “Oταν ήρθα, πίστευα πως πρακτικά δεν θα ξαναέρθω στην Ελλάδα, τουλάχιστον γι’ αυτή την σεζόν. Ηταν πάρα πολύ ωραίο όταν ήρθα να παίξω παρά το ότι είχε χάσει η ομάδα μου. Κερδίσαμε στον επαναληπτικό. Ηταν τρομακτική η ατμόσφαιρα. Ελπίζω πως θα είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα και στο δικό μας γήπεδο. Νιώθω πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για την αποχώρησή του από την Ναντέρ: “Είχα διαφορετική φιλοσοφία με τον προπονητή, θα έλεγα ότι διαφωνούσαμε σε αρκετά πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…