Κεντρική Διεθνή Νίμπουρκ: Οι “ισόβιοι” πρωταθλητές Τσεχίας

Νίμπουρκ: Οι “ισόβιοι” πρωταθλητές Τσεχίας

nymburk

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση στο Top 16 του Champions League και η κληρωτίδα της έκανε το χατήρι, αφού της έφερε ως αντίπαλο την Νίμπουρκ, που μπορεί να είναι επικίνδυνη, όμως εάν οι “κιτρινόμαυροι” εμφανιστούν σοβαροί μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της.

Οι Τσέχοι έχουν κάποια στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν, όπως η ταχύτητα που παρουσιάζουν στο παρκέ, αλλά και τα πάρα πολλά σουτ που δοκιμάζουν. Πιο συγκεκριμένα στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό για να βρουν εύκολα καλάθια. Όσων αφορά τις προσπάθειες που παίρνουν, είναι η ομάδα που επιχειρεί τα περισσότερα σουτ ανά αγώνα από κάθε άλλη στην διοργάνωση με 67.8 ανά παιχνίδι. Ο ρυθμός που μπορούν να πιάσουν οι πρωταθλητές Τσεχίας είναι αυτό που παρασύρει τους “εχθρούς” τους και στους περισσότερους αγώνες καταφέρνουν να τους χαρίσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ηγέτης της Νίμπουρκ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κέντρικ Ρέι, των 14 πόντων, των 4.5 ριμπάουντ και των 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, με την εξαιρετική ικανότητα να ευστοχεί στα σουτ μετά από ντρίμπλα. Ακόμη ένας παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Ντάρνταν Μπερίσα με 14 πόντους κατά μέσο όρο και το εξαιρετικό ποσοστό του 42.6% στα τρίποντα. Τελευταίος που κάνει τη διαφορά είναι ο Γιουτζίν Λόρενς με την έφεση στη δημιουργία για τους συμπαίκτες του (5.9 ασίστ κατά μέσο όρο), ενώ σκοράρει και 11 πόντους κατά μέσο όρο.

Το αστέρι:
Κέντρικ Ρέι

O προπονητής:
Ορέν Αμιέλ

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…