Κεντρική Basket League Κύμη Μανωλόπουλος:”H συγκέντρωση και η ενέργεια πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα”

Μανωλόπουλος:”H συγκέντρωση και η ενέργεια πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα”

sotiris manolopoulos kymi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Κύμης,κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου,

Έχοντας παίξει την προηγούμενη αγωνιστική ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μέσα στο Σ.Ε.Φ με τον Ολυμπιακό και αφού φανήκαμε παραπάνω από ανταγωνιστικοί για 30+ λεπτά, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που δείξαμε ένα σοβαρό πρόσωπο και αποδείξαμε ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Σίγουρα στο τέλος πήραμε μόνο έναν βαθμό, αλλά σε τέτοια παιχνίδια το ζητούμενο είναι να διατηρήσεις τον ρυθμό σου και να κρατήσεις καλή αγωνιστική εικόνα, δείχνοντας συνέπεια απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Επόμενος μας αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα επιπέδου BCL, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Πρόκειται για έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο, οπότε ο βαθμός δυσκολίας όταν τους αντιμετωπίζεις είναι τεράστιος. Επιπλέον, θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα βρει τον ΠΑΟΚ ξεκούραστο και έτοιμο, αφού δεν είχε κάποια επίσημη υποχρέωση στην Ευρώπη και έτσι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Εμείς από την μεριά μας δουλέψαμε σκληρά για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να φανούμε ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε την νίκη με αξιώσεις. Ο έλεγχος του ρυθμού, των rebound και των λαθών θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το ποιος θα επικρατήσει, ενώ καθοριστικός παράγων θεωρώ ότι θα είναι και το μακρινό σουτ.

Τέτοια ματς κρίνονται στο τέλος, οπότε η συγκέντρωσή μας και η ενέργεια πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα. Σε αυτό πρέπει να μας βοηθήσουν και οι φίλαθλοι μας και γι’ αυτό καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο μας, από την Κύμη, την Χαλκίδα αλλά και από όλη την Εύβοια, να βρεθεί στο πλευρό μας για μια ακόμα φορά και να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να πάρουμε την νίκη σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς!

Υ.Γ Είμαστε όλοι περήφανοι για τα 3 μέλη της ομάδας μας(Γιάννης Καστρίτης,Thad Mcfadden, Michale Kyser)που μας εκπροσώπησαν στο φετινό ALL STAR GAME. Είναι μεγάλη τιμή η ομάδα της Κύμης να ακούγεται σε μια τόσο μεγάλη γιορτή και να διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…