Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κρουμπάλι:”Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας”

Κρουμπάλι:”Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας”

kroubali

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μέσα από το προσωπικό  blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του,ΠΑΟΚ,κόντρα στην Κύμη για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου,

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Κύμη. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄αυτόν θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου για να φτάσουμε στη νίκη. Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της και έτσι θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι.

Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, προέκυψε ένας τραυματισμός στην προπόνηση της Τρίτης και έτσι θα ακολουθήσω την ομάδα περισσότερο για να την στηρίξω ψυχολογικά, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των συμπαικτών μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν.

Μετά το παιχνίδι υπάρχει μια μεγάλη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Αυτό που έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη ως παίκτες είναι η πνευματική ξεκούραση. Δεν θα είναι μια περίοδος διακοπών, θα πρέπει να δουλέψουμε τόσο ως ομάδα, όσο και ατομικά. Είναι μια νέα κατάσταση που δημιουργείται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τη διακοπή και εμείς θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολούθησα το All Star Game της STOIXIMAN.GR Basket League. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον παίκτη της ομάδας μας, τον Αντώνη Κόνιαρη, που πήρε τον διαγωνισμό των τριπόντων, αλλά και τον Στεφάν Μούντι που έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα! Βέβαια, περιμένω και το All Star Game του ΝΒΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…