Κεντρική Διεθνή Κόντρα στο τούρκικο μπάσκετ με Άταμαν και Μαχμούτογλου

Κόντρα στο τούρκικο μπάσκετ με Άταμαν και Μαχμούτογλου

Αταμάν

Προ ολίγων ημερών, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαστούκισε τον Μαχμούτογλου κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπάνβιτ, για αυτό το περιστατικό πήρε θέση ο προπονητής της Εφές Έργκιν Άταμαν, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Μαχμούτογλου ήθελε να αφήσει την Φενέρ.

Αναλυτικά τα λόγια του Άταμαν: “Ο παίκτης που δέχθηκε αυτή την πράξη είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ο πατέρας του αντέδρασε στο facebook. Ο μάνατζερ του με πήρε και μου είπε: “Ο Μελίχ θέλει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε. Θα τον πάρεις στην Εφες;”. Φυσικά του είπα όχι, αλλά αν μείνει ελεύθερος, θα το σκεφτώ. Υπάρχει ένα περιστατικό, αλλά προσπαθούν να το καλύψουν. Τι θα γινόταν αν έκανα εγώ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το ότι ο Ομπράντοβιτς είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη. Ωστόσο, πιστεύω πως οι κανόνες πρέπει να είναι ίδιοι. Εγώ είχα πληρώσει ακριβά το λάθος μου, έλαβα τη βαρύτερη χρηματικοί ποινή στην ιστορία της ομοσπονδίας. Η ενέργεια του Ομπράντοβιτς έγινε δημόσια, αλλά δεν υπήρχε ευαισθησία από τους ανθρώπους του αθλητισμού. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα μόνο όταν ο Εργκίν Αταμάν κάνει κάτι τέτοιο; Εγώ είμαι ένας προπονητής που μεγάλωσε εδώ. Φυσικά, οι πόρτες μας είναι ανοικτές, σεβόμαστε τους φιλοξενούμενούς μας. Ωστόσο, η φιλοξενία έχει όριο”

Κάπου εκεί λοιπόν, πήρε θέση ο παίκτης την Φενέρμπαχτσε λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει:  “Δεν είχα μιλήσει για το περιστατικό, διότι τα σχόλια του προπονητή μου με είχαν καλύψει και έδειχναν τη σχέση που έχω μαζί του. Όλα τα συναισθήματα μπορούν να εκδηλωθούν σε έναν αγώνα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο δεσμός και η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα μας, ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους της Φενέρμπαχτσε. Αυτό μετρά. Το θέμα έχει τελειώσει ήδη για μένα, αν και ήρθε ξανά στην επιφάνεια από ανθρώπους με προφανείς σκοπούς. Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός της Φενέρμπαχτσε. Όσο η ομάδα μου δίνει αυτή την ευκαιρία, θα το κάνω. Νομίζω πως η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα προβοκατόρικα σχόλια, θα είναι κι άλλα τρόπαια που θα σηκώσω με τη βοήθεια των συμπαικτών μου”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…