Κεντρική Basket League Άρης “Καλύτερη εικόνα στο εξής…”

“Καλύτερη εικόνα στο εξής…”

giannakis pale aris

Ο Άρης “πλήρωσε” την κούραση στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός πως δεν είχε πολλές λύσεις, με αποτέλεσμα να χάσει από την Οστάνδη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε:

“Πιστεύω πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμας. Την τελευταία στιγμή χάσαμε δύο παιδια από τραυματισμό, τον Ντουβιέ και τον Τσαιρέλη. Η ομάδα δεν είχε διάρκεια. Χάσαμε βολές, όμως έχω να πω καλά πράγματα για τους παίκτες μου. Παλέψαμε υπό δύσκολες συνθήκες. Εχουμε περισσότερο χρόνο για δουλειά στις προπονήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για τις 9 σερί ήττες: “Η κατάσταση από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια με άλλες χρονιές.Όπως και το πρόγραμμα και οι αντίπαλες ομάδες. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετά προβλήματα και στα περισσότερα παιχνίδια το παλέψαμε παρα πολύ. Τραβάνε πολύ κουπί τα παιδιά. Οι αποφάσεις μας μετά την κούραση ήταν αργές στην περιφέρεια. Είναι αλλιώς να παίζεις δύπ παιχνίδια την εβδομάδα. Ολες οι ομάδες που παίξαμε αντίπαλοι κάνουν εξαιρετική πορεία στα πρωταθλήματα τους. Παίξαμε με πάθος σε κάθε παιχνίδι. Με αυτά τα παιδια που έχουμε θα δουλέψουμε και η εικόνα που θα βγάλουμε θα είναι πολύ καλύτερη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…