Κεντρική Β' Εθνική Γούναρης “Το θέμα είναι πώς χειρίζεσαι μία ήττα”

Γούναρης “Το θέμα είναι πώς χειρίζεσαι μία ήττα”

ionikos2

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Μάριος Γούναρης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική, τους νεαρούς παίκτες, τους φιλάθλους όπως επίσης και για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανερυθραϊκό την Κυριακή (4/2, 18:00) στο Κλειστό του Πλάτωνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Coach, την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος όπου βρήκε τον Ιωνικό Νικαίας πρώτο στη βαθμολογική κατάταξη έχοντας μόλις μία ήττα. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

“Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς τόσο εμείς οι προπονητές όσο και οι παίκτες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να ανέβει η ομάδα στην Α2 κατηγορία, που είναι ξεκάθαρα και ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Την επιθυμία μας αυτή τη δείχνουμε σε κάθε ματς και θα τη δείχνουμε έως το τέλος της σεζόν. Κάναμε μία ήττα στο Ηράκλειο η οποία είναι φυσιολογικό να συμβεί μέσα σε μία χρονιά. Θα υπάρξουν σαφέστατα μέρες που δε θα είμαστε καλοί. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι πώς χειρίζεσαι μία ήττα και εμείς πιστεύω διδαχτήκαμε απ’αυτήν και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαζόμαστε ακόμη καλύτεροι από εδώ και πέρα”.

– Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας είδαμε να χρησιμοποιείς για αρκετή ώρα τους νεαρούς παίκτες του Ιωνικού. Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν παιδιά που θα βοηθήσουν όταν θα τους δοθεί η ευκαιρία;

“Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με πολύ καλές υποδομές τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες. Πρέπει να αναφερθούμε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου απ’όπου προέρχονται και οι νεαροί παίκτες το αντρικού τμήματος. Νιώθω διπλά περήφανος για τα παιδιά αυτά γιατί όταν τους χρειαστήκαμε, λόγω κάποιων τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και “τράβηξαν” την ομάδα με μεγάλη επιτυχία. Αυτό σημαίνει να είσαι Ομάδα. Όταν καλείσαι να παίξεις να είσαι έτοιμος να δώσεις το 100%. Και οι νεαροί παίκτες το κάνουν πάντα και μπράβο τους γι’αυτό”.

– Όπως έχουμε πει επανειλημμένως ο κόσμος του Ιωνικού είναι κοντά και σας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Τόσο εντός όσο και εκτός του Πλάτωνα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

“Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σημαντικό είναι για εμάς το να βρίσκονται κοντά μας. Η παρουσία των φιλάθλων μας είναι συγκινητική σε κάθε αναμέτρηση και δε θα πάψουμε ποτέ να κάνουμε το καλύτερο για να τους ευχαριστούμε. Άλλωστε όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φτάσουμε τον Ιωνικό εκεί που ανήκει. Είναι μια συλλογική προσπάθεια όλων των πλευρών και χαίρομαι γιατί δε νιώθουμε ούτε στιγμή μόνοι μας σε όλη αυτή τη φετινή διαδρομή. Ο κόσμος μας δίνει την ώθηση και σε μέρες που ενδεχομένως δεν είμαστε πολύ καλοί στο παρκέ ώστε να πάρουμε τη νίκη”.

– Ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με τον Πανερυθραϊκό στον “Πλάτωνα”. Θα θέλαμε να μας κάνεις ένα σχόλιο για τον αγώνα.

“Ο Πανερυθραϊκός είναι μία ομάδα η οποία διεκδικεί την άνοδο. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από εμάς μαζί με τον Ιπποκράτη και το Διαγόρα. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που είναι επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή. Από την πλευρά μας θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος παρά τους τραυματισμούς και θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτό. Εύχομαι να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα και πάλι την Κυριακή στο γήπεδο και να συνεχίσουμε το έργο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…