Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Επισήμως «σωθήκαμε»!

Επισήμως «σωθήκαμε»!

skourtopoulos

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος ανακοίνωσε όσα είχε αποκαλύψει πριν λίγη ώρα το eBasket.gr. Επιβεβαίωσε την εμπλοκή του Βαγγέλη Τσάπα, ότι θα καλυφθούν όλα τα οφειλόμενα και πως η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα με έναν ξένο παίκτη. Έναν παίκτη, ο οποίος -όπως προαναφέραμε (δείτε εδώ) θα είναι από το πάνω ράφι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλη Τσάπα, και ένα team νέων επενδυτών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ΚΑΕ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…