Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Στη Λάρισα υπάρχει ζωή!

Στη Λάρισα υπάρχει ζωή!

tsapas faros1

Ο Βαγγέλης Τσάπας μπαίνει μπροστά. Βρήκε τους συμπαίκτες που αναζητούσε και αναλαμβάνει τον Φάρο Λάρισας, δίνοντας διέξοδο στο αδιέξοδο. Οι παίκτες θα πληρωθούν άμεσα τα οφειλόμενα, δεν φεύγει κανείς κι η ομάδα παίρνει άμεσα έναν ξένο πρώτης γραμμής… Εκεί που όλα έδειχναν να χάνονται, εκεί που ο Φάρος δεν είχε ΓΕΜΗ, εκεί που το μετοχολόγιο ήταν στον αέρα, εκεί που οι παίκτες μάζευαν βαλίτσες κι έψαχναν στο εξωτερικό ομάδα για να κλείσουν τη χρονιά, ήρθε ο από μηχανής Θεός, για να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, για να δώσει το… φιλί της ζωής στη Λάρισα, για να εγγυηθεί την ομαλή διαδρομή στη «μεγάλη» κατηγορία. Και πλέον να ελπίζει βάσιμα ότι η ομάδα θα παραμείνει «ζωντανή».

Ο Βαγγέλης Τσάπας όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε -όχι απαθής- τα δρώμενα. Έψαχνε να βρει συμπαίκτη, προκειμένου να οδηγήσει με σιγουριά το όχημα της Λάρισας. Συμπαίκτη, ο οποίος να αποτελούσε εγγύηση για το παρόν και το μέλλον. Συμπαίκτη, ο οποίος να έχει όραμα.
Αυτός ο συμπαίκτης βρέθηκε κι η διοίκηση Δασταβρίδη άνοιξε την πόρτα. Απομένει η ανακοίνωση για τη συμφωνία και η άμεση ενεργοποίηση του παράγοντα του Φάρου, προκειμένου η ζωή στη Λάρισα να βρει την κανονικότητά της. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι παίκτες, ότι άμεσα θα καλυφθούν τα χρέη προς αυτούς, όπως και ο προπονητής να μείνει στη θέση του.

Επόμενη κίνηση είναι η απόκτηση ενός ξένου, από το πάνω ράφι, ο οποίος θα εγγυηθεί την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάτι που μοιάζει να είναι βατό, καθώς η Λάρισα χρειάζεται 1-2 νίκες για να «κλειδώσει» την κατηγορία. Κι έχει τα παιχνίδια για να τις πετύχει.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα δεδομένα αλλάζουν άρδην, καθώς η ομάδα του κάμπου βρίσκεται σε καλή βαθμολογική κατάσταση και πλέον έχει και τα χρήματα για να κινηθεί, να μην αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα, για τα οποία εδώ και καιρό έχουμε γράψει. Πλέον, η κατάσταση δυσκολεύει για Τρίκαλα και Πανιώνιο, που θα χρειαστούν ένα μικρό θαύμα για να μείνουν στην Α1.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…