Κεντρική Διεθνή “Αν τρέξουμε απέναντι στην Ελλάδα δεν θα είναι καλό”

“Αν τρέξουμε απέναντι στην Ελλάδα δεν θα είναι καλό”

sok

Η Εσθονία προπονήθηκε στο Ηράκλειο και όπως ανέφερε ο Τιτ Σοκ είναι πανέτοιμη για την “μάχη” απέναντι στην Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε πως τα τρίποντα παίζουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι τους, ενώ δεν θα ήταν καλή ιδέα να τρέξουν κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Εσθονών:

-Είστε έτοιμοι για το παιχνίδι;

“Ναι… Γιατί όχι; Δεν έχουμε ακόμη το τελικό ρόστερ της Ελλάδας, αλλά ξέρω όλους τους παίκτες έτσι κι αλλιώς. Θα είναι πολύ δύσκολη μάχη, γιατί είναι μια ομάδα που πηγαίνει στο low post, προσπαθεί να παίξει κοντά στο καλάθι και εμείς είμαστε πιο «κοντή» ομάδα. Αλλά θα παλέψουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

-Πόσο σημαντικό κομμάτι είναι τα τρίποντα στο παιχνίδι σας και ο ρυθμός;

“Θα πρέπει να βάλουμε τα τρίποντα, γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο να μείνουμε στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό να κοντρολάρουμε τον ρυθμό, γιατί αν τρέξουμε απέναντι στην Ελλάδα δεν θα είναι καλό για εμάς, ειδικά τώρα που παίζουμε εδώ”.

-Είναι κάτι ιδιαίτερο για εσάς που παίζετε στην Ελλάδα;

“Πάντα είναι καταπληκτικά εδώ… Δεν έχω ξαναέρθει για μπάσκετ από τότε που σταμάτησα να παίζω, μόνο για διακοπές. Είναι υπέροχα όπως τώρα που θα παίξω εναντίον της Εθνικής Ελλάδας και θα είναι καταπληκτικά αν καταφέρουμε να νικήσουμε”.

-Θυμάστε κάτι από τα ελληνικά που είχατε μάθει;

“Ναι… Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…