Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αμετανόητοι και προκλητικοί

Αμετανόητοι και προκλητικοί

simeonidis ked

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ -τάχα μου- κάλεσε τους τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας σε συνάντηση. Εύλογο το ερώτημα του Χρήστου Σταυρόπουλου, αν ήθελαν να… γνωριστούν, αλλά πάμε στην ουσία, γιατί ακόμα και τώρα που τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι υπόλογα και με την πλάτη στον τοίχο, επιμένουν να θέλουν να υποτιμήσουν τους έμπειρους διεθνείς διαιτητές.

Η κλήση, λοιπόν, έγινε χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές αγωνίζονται στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κι ω του θαύματος, μαντέψτε πόσοι δεν θα έχουν υποχρεώσεις μεθαύριο… Από τους τέσσερις μόνο ο Σπύρος Γκόντας θα είναι στην Ελλάδα!

Πάμε παρακάτω. Ποιος ο λόγος να φύγει ο Γιάννης Φούφης από τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Στέλιο Συμεωνίδη στην Αθήνα; Πόσο δύσκολο ήταν να βρεθούν στην πόλη που ζουν, να μην χρειαστεί να πληρώσει (ο Φούφης, γιατί για τον «παρκαδόρο» είναι όλα πληρωμένα) έξοδα και να ταλαιπωρηθεί, προκειμένου να πουν ανούσια λόγια;

Είναι πρόδηλο ότι τα μέλη της ΚΕΔ είναι και αμετανόητα και προκλητικά. Ωθούν τους διαιτητές να τους… τρέξουν στα ποινικά δικαστήρια κι όπως το πάνε δεν θα γλιτώσουν αυτό που «εύχονται». Όπως λέει κι ο λαός, δεν είναι σοφό να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη και τον Ολυμπιακό Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό…