Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: “Τρέλα” για τους Κυπελλούχους! Η ατάκα του Σάκοτα για Λαρεντζάκη (pic)

ΑΕΚ: “Τρέλα” για τους Κυπελλούχους! Η ατάκα του Σάκοτα για Λαρεντζάκη (pic)

aek2

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα κι όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος την υποδέχθηκε με έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Ντούσαν Σάκοτα εμφανίστηκε με το Κύπελλο στα χέρια και δήλωσε αρχικά στις κάμερες: “Μ’ αρέσει, το ήθελα στο δωμάτιό μου το βράδυ, αλλά μου το πήρε ο Λαρεντζάκης”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Σίγουρα, όπως είπα και μετά το ματς, δεν είναι μόνο η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιος το τρόπαιο έχοντας κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δείξαμε χαρακτήρα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και κερδίσαμε. Όποτε βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο αντιδρούσαμε, έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα, θέλουμε και συνέπεια”.

aek1 1

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμπλήρωσε: “Έτσι είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η χαρά του αθλήματος, θεωρητικά ήμασταν στην αποτυχία και φθάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, και στην Ευρώπη. Ύστερα από πολλά χρόνια νικήσαμε και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και σίγουρα η αξία του ηττημένου δίνει σε εμάς μεγαλύτερη αξία. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ για το Basketball Champions League, εάν παίξουμε όπως χθες (17/02), συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και με ενέργεια μπορούμε να κάνουμε πολλά”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπ…