Κεντρική Ασίστ Περαστικός Θα τον «παρκάρει» αλλού

Θα τον «παρκάρει» αλλού

coach

Καλησπέρα στα φιλαράκια μου και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες. Κι είναι πάρα πολλοί, ζωή να έχουν. Εξακολουθώ να απολαμβάνω το μεσοδιάστημα, που είναι μεταξύ δουλειάς κι αργιών, μεταξύ γιορτών και… καθημερινότητας. Πιο χαλαρά (μέχρι αύριο) τα πράγματα κι η χθεσινή μέρα προσφέρθηκε για καφέ. Καλός ο καιρός, είπα να πάω στα νότια προάστια, προς Γλυφάδα μεριά.

Εκεί που ήμουν «Περαστικός» και σκεφτόμουν ότι καλύτερα ήταν να πήγαινα στη λίμνη της Βουλιαγμένης, «έσκασε» διαιτητοπαρέα. Ήταν ευκαιρία να απολαύσω την καλή μέρα, τον καφέ και να μαζέψω εκτός από ήλιο και πληροφορίες.

Έλεγαν, λοιπόν, πως ένας εκ των παραδοσιακών παραγόντων της ΚΕΔ έχει βάλει στο μάτι προπονητή, με τον οποίο είναι συμπολίτες. Και το κάνει για χάρη ενός άλλου -νεότερου- κόουτς, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις.

Έλεγαν πολλά και διάφορα. Ότι τάζουν στον πρόεδρο πως θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση, αν κάνει τη σωστή αλλαγή. Για να τον πείσουν (τον πρόεδρο, ντε), θυμήθηκαν ότι ο έμπειρος κόουτς ήταν «κακό παιδί» και έγραψε στάτους κατά του «μεγάλου». Όλα αυτά τα ενώνουν (παλιά τους τέχνη κόσκινο) κι εμφανίζουν τον προπονητή ως… αποδιοπομπαίο τράγο και πως έχουν στραφεί εναντίον του η CIA, ο Τζέιμς Μποντ κι ο Τζέισον Μπορν.

Παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν ξέρω αν ήταν υπερβολικοί σε αυτά που έλεγαν οι τύποι που βρίσκονταν στο διπλανό τραπέζι, όμως ένα ξέρω. Ο κόουτς δεν είναι «Περαστικός» και δεν… τρώγεται εύκολα. Ο κόσμος τον λατρεύει, οι παίκτες του το ίδιο κι ο διαιτητοπατέρας θα σπάσει τα μούτρα του. Μάλλον θα αναγκαστεί να… παρκάρει αλλού τον κολλητό του.

Αυτά έπιασαν οι κεραίες μου. Πού να πήγαινα και στην πόλη του προπονητή, να δείτε νέα που θα έφερνα. Πού ξέρετε, όμως, την επόμενη φορά, μπορεί και να πάω…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…