Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα συζητήσουμε για αλλαγές”

“Θα συζητήσουμε για αλλαγές”

Τόμιτς

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Μίλαν Τόμιτς ο Ολυμπιακός να προβεί σε αλλαγές στο ρόστερ του ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου σημείωσε ότι θα γυρίσουν στην Αθήνα και θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο αλλαγών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Υπάρχει προβληματισμός. Όταν χάνεις ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά. Έχουμε προβληματιστεί. Κάναμε πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο και δεχτήκαμε 32 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Αυτή τη στιγμή έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμασταν κακοί. Το παιχνίδι το χτίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτα. Περάσαμε μπροστά, αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι δεν θα λέγαμε τίποτα για το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία στους 7 πόντους να ξεφύγουμε, αλλά χάσαμε.

Αν μπούμε σε ανάλυση αν είναι κούραση ή κάτι άλλο δεν έχει νόημα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Για να κερδίσεις τον Ερυθρό Αστέρα στο  Βελιγράδι θες και κάτι παραπάνω. Στην Ευρωλίγκα θες το κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική η διοργάνωση.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συζητήσει κάτι για αλλαγές. Θα συζητήσουμε όταν θα γυρίσουμε και θα δούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…