Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Στην Μπασκόνια είμαστε σαν οικογένεια” (vid)

“Στην Μπασκόνια είμαστε σαν οικογένεια” (vid)

granger

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα βίντεο με επίκεντρο έναν συγκεκριμένο παίκτη και αυτή τη φορά αυτός ήταν ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, την μπασκετική οικογένεια από όπου προέρχεται, ενώ για τον Ουρουγουανό μίλησαν οι Πέδρο Μαρτίνεθ και Τορνίκε Σενγκέλια.

Αρχικά ο γκαρντ των Βάσκων είπε: “Αισθάνομαι ότι έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα καθώς ο κόουτς μου δίνει αρκετό χρόνο στο παρκέ. Αυτό με χαροποιεί πολύ καθώς βοηθάω την ομάδα μου να τα πηγαίνει καλύτερα. Ο μπαμπάς ήταν επίσης παίκτης του μπάσκετ όπως και όλη η οικογένεια μου. Η μητέρα μου, η αδερφή μου και ο αδερφός μου είναι επίσης επαγγελματίες μπασκετμπολίστες. Γεννήθηκα λοιπόν σε μια μπασκετική οικογένεια και… συνεχίζω την παράδοση. Είμαστε πολύ δεμένοι με τους συμπαίκτες μου, πάντα θα σκεφτώ πρώτα την πάσα καθώς θέλω να ωθώ τους συμπαίκτες μου γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα”.

O Πέδρο Μαρτίνεθ δήλωσε: “Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Είναι καλός αμυντικός, μπορεί να βγει να παίξει πικ ν’ ρολ και μπορεί να σουτάρει. Επίσης έχει καλό χαρακτήρα και νοοτροπία. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον εχω στην ομάδα”.

Tέλος ο Τορνίκε Σενγκέλια σχολίασε: “Είναι πάντα πολύ θετικός και προσπαθεί την θετικότητα του να την περάσει και στους άλλους της ομάδας. Είναι για εμάς ένα σημαντικό «όπλο» τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.Είναι καλός πόιντ γκαρντ, μπορεί να σουτάρει και μπορεί να κάνει άμυνα σε οποιονδήποτε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…