Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Παράνομη η ΚΕΔ, σπάνε οι… σωληνώσεις

Παράνομη η ΚΕΔ, σπάνε οι… σωληνώσεις

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι κόλαφος για την ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Γιατί ΔΕΝ ενήργησαν με αυθαιρεσία τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ακολούθησαν τις εντολές του Γιώργου Βασιλακόπουλου κι αυτό αποδεικνύεται. Το γνωρίζουν κι οι ίδιοι οι διαιτητές της Ευρωλίγκας.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα (μέσω twitter) που έστειλε ο Σπύρος Γκόντας: «Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε. Ετοιμάζονται δέκα (10) ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αγωγές και μηνύσεις. Ποτέ δεν θα διεκδικούσα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου». Όπως αντιλαμβάνεστε η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχει… δέκα (10) μέλη, άρα δεν στρέφονται μόνο κατά αυτών.

Αναφέραμε στον πρόλογό μας ότι η απόφαση είναι κόλαφος για την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Βλέπετε, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών τη χαρακτηρίζει -σύμφωνα με πληροφορίες μας- «παράνομη». Κι η αλήθεια είναι (εμείς το έχουμε αναδείξει αρκετές φορές) ότι η Κεντρική Επιτροπή είναι εντελώς παράνομη, ως προς τη σύστασή της κι αυτά που ο νομοθέτης ορίζει.

Όπως αντιλαμβάνεστε το ζήτημα δεν σταματά μόνο στην επιστροφή (υποχρεωτική πλέον) των διαιτητών, ή τα χρήματα που θα διεκδικήσουν μέσω πολιτικών δικαστηρίων. Ανοίγουν η μία μετά την άλλη οι… πύλες της κόλασης για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους παρατρεχάμενους.

Η τελευταία, αυτή που αφορά στα χρήματα τα οποία οφείλει η ΕΟΚ στους διαιτητές, είναι η πόρτα που όταν κλείσει, θα έχει κλείσει και η πιο μαύρη σελίδα του ελληνικού μπάσκετ. Όταν (σύντομα) ανοίξει αυτή η πόρτα, θα φύγουν από το παράθυρο. Η ώρα της λύτρωσης πλησιάζει, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… ΣΠΑΝΕ οι σωληνώσεις!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…