Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Παπαδάκης: “Δύσκολη αποστολή στην Κύμη”

Παπαδάκης: “Δύσκολη αποστολή στην Κύμη”

papadakis kolossos

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μέσω του  προσωπικού  blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην δύσκολη αναμέτρηση με την Κύμη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Πρώτα απ’ όλα, καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία. Μπορεί η χρονιά να έκλεισε με ήττα για εμάς από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση. Μέσα από την προσπάθειά μας καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί που έπρεπε και έτσι χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Όμως, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ήδη παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς του 2018, που θα είναι στην έδρα της Κύμης. Μετά από το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, έκαναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους και έφτιαξαν μία καλή και συμπαγής ομάδα, με αποτέλεσμα να κάνουν τρεις νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή εκεί και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά τον νέο χρόνο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…