Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ούτε τα προσχήματα

Ούτε τα προσχήματα

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Όχι πως περιμέναμε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Σπύρου Γκόντα κατά της παράνομης διοίκησης του ΣΕΔΚΑ, για να αντιληφθούμε το μέγεθος της παρεμβατικότητας της ΕΟΚ στα της διαιτησίας. Γιατί μπορεί να λένε (αγαπημένη ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου) ότι δεν ασχολούνται, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Ο κ. Γκόντας εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Μαύρο στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία πήρε αναβολή για τις 30 του μήνα. Ποιος εκπροσώπησε την -τάχα μου- διοίκηση του Συνδέσμου των Αθηναίων Διαιτητών. Οι Άγγελος Καραχάλιος και Γιώργος Κόνιαρης! Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΕΟΚ.

Σαφέστατα και δεν απαγορεύει κανένας σε δύο έγκριτους νομικούς να έχουν πελάτες από κάθε χώρο. Σαφέστατα και δεν είναι επιλήψιμο να εκπροσωπούνται από τους δύο δικηγόρους. Όμως, δεν βγάζει μάτι ότι είναι σε αγαστή συνεργασία ΕΟΚ, η -τάχα μου- διοίκηση του ΣΕΔΚΑ, αλλά κι οι υπόλοιποι δορυφόροι;

Άλλωστε, ο Ηλίας Καφφές κατήγγειλε τις… υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον Τάκη Τσαγκρώνη και παράγοντες από τον χώρο της διαιτησίας, οι οποίοι λειτουργούν ως… προμαχώνες για την ηγετική ομάδα της ΕΟΚ. Είτε πρόκειται για την ΟΔΚΕ, είτε για τον ΣΕΔΚΑ, είτε για όποιον αμφισβητεί την κυριαρχία της Ομοσπονδίας του μπάσκετ.

Μόνο που πλέον όλα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…