Κεντρική Ασίστ Shadow Ολοκληρώθηκε το 1st Christmas DBA Camp!

Ολοκληρώθηκε το 1st Christmas DBA Camp!

DSC02330

 

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Christmas DBA Camp, (2-5/1/18) που έλαβε χώρα στο κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» στη Δραπετσώνα. Ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας  παρέθεσε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο camp που αρίθμησε συνολικά 45 παιδιά.

Η επιμέλεια του camp, ανήκε στον μετρ της ατομικής βελτίωσης νεαρών αθλητών, head coach του Athens Sports Hall (ASH) και ΤΝΒΑ Greece, Σπύρο Μυλωνά. Ο οποίος μαζί με το άρτια καταρτισμένο προπονητικό του επιτελείο παρουσίασαν και εκπαίδευσαν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μερικά απ’ τα μυστικά του μπάσκετ , δουλεύοντας λεπτομερώς σε κάθε άσκηση.

Το ασκησιολόγιο του καμπ ήταν πλούσιο και βασισμένο πάνω σε εξειδικευμένα προγράμματα που ως βασικό στόχο είχαν την ατομική βελτίωση των αθλητών. Το πρόγραμμα περιελάβανε σταθμούς, στους οποίους τα παιδιά δούλευαν πάνω σε ασκήσεις, όπως agility , ball hadling, defense, offence shooting, empowerment.

Κατά τη διάρκεια του καμπ, μίλησαν στα παιδιά εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν αφήσει και αφήνουν το στίγμα τους στο Ελληνικό μπάσκετ. Όπως, ο Βαγγέλης Ζιάγκος, Δήμος Ντικούδης και Βαγγέλης Σακελλαρίου. Αμφότεροι, μίλησαν στα παιδιά για τα ιδεώδη του αθλητισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές αναφορικά με τον αθλητισμό και τη ζωή.

Αναμφίβολα, ήταν ένα camp από έναν σύλλογοπρότυπο αφού καθημερινά δείχνει την αμέριστη αγάπη του για τα παιδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…