Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Όλα στη φόρα ΙΙ (vid)

Όλα στη φόρα ΙΙ (vid)

tsagronis3

Γενική Συνέλευση έχει η ΟΔΚΕ αύριο. Δεν περιμένουμε να ειπωθούν μεγάλες αλήθειες, άλλωστε κι ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος που τις είπε στην προηγούμενη, έχει -συμπτωματικά- χαθεί από την Α1. Τυχαίο γεγονός. Όπως τυχαίο γεγονός ήταν το… πέσιμο του Τάκη Τσαγκρώνη, το απόγευμα της 19/09/2016, στο σεμινάριο της Πάτρας.

Το πρωί είχε εκδικαστεί η υπόθεση στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, για να διοριστεί προσωρινή διοικούσα στην ΟΔΚΕ, προκειμένου να… ρίξουν τον Ηλία Καφφέ. Εν αγνοία (αλίμονο) των διαιτητών, όπως προκύπτει κι από το αποκαλυπτικό βίντεο, το δεύτερο αλλά όχι τελευταίο που παρουσιάζουμε. Κι αν δεν είχατε δει το πρώτο, πατήστε εδώ, για να έχετε πλήρη εικόνα…

Αν δεν σας αρκεί το βίντεο, έχουμε κι απόσπασμα απ’ την προσθήκη – αντίκρουση του κ. Καφφέ, στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στον Δικαστή κ. Νικόλαο Παπαδάτο (Πρόεδρο Πρωτοδικών), ο οποίος τελικά επικύρωσε τον ορισμό της προσωρινής διοικούσας της ΟΔΚΕ.

«… Οι φωνές όλων, πλην ομολογουμένως του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, σταμάτησαν με μόνη την εμφάνιση στο χώρο τού σεμιναρίου του Παναγιώτη Τσαγκρώνη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον Παπαδόπουλο

  • ότι ξεσηκώνει τους προέδρους και τους ανησυχεί χωρίς λόγο,
  • ότι έχει δίκιο σε όλες του τις ενστάσεις αναφορικά με το χρονικό σημείο της δίκης,
  • ότι έχει δίκιο για το ότι τον ξεφτίλισαν ως δικηγόρο στα γραφεία της ΕΟΚ, αλλά ότι τώρα οι ενστάσεις του είναι «μνημόσυνο» και πως όλα τα κάνει επειδή δεν πήρε λεφτά ως δικηγόρος, όταν το καλοκαίρι του 2015 είχε ετοιμάσει όμοια αίτηση για διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος αντέδρασε έντονα, ζήτησε από τον Τσαγκρώνη να ανακαλέσει τα περί χρηματοφιλίας και τον κάλεσε να αποκαταστήσει την προσβολή που του έκανε. Μάλιστα, κάποια στιγμή έντασης (εννοείται ότι όλα αυτά γίνονταν με ένταση φωνής, όχι μόνο από τους δύο προαναφερομένους) ο Παπαδόπουλος είπε «εγώ άλλο πιόνι δεν γίνομαι! Έχετε είκοσι συνδέσμους, δεν υπογράφω εγώ οπότε έχετε άλλους δέκα εννέα, είναι υπεραρκετοί να κάνετε την δουλειά σας».

Ο Τσαγκρώνης του είπε ότι «αν δεν υπογράψεις κι εσύ, τότε κάηκε ο Βερβεσός». Και για εφησυχασμό σε όλους είπε «μην φοβάστε, υπογράψτε και ο δικαστής θα μας τη δώσει την απόφαση».

Τελικά οι Πρόεδροι υπό αυτές τις συνθήκες υπέγραψαν έντυπα που τους έδωσε ο Παναγιώτης Ντάβαρης (ο υποδειχθείς ως μέλος του Δ.Σ. της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής) στην Πάτρα την 19/09/2016 και όχι την 14/09/2016, όπως αναληθώς αναγράφουν τα σχετικά έντυπα που προσκομίσθηκαν εκ των υστέρων στο Δικαστήριο».

Αυτά υποστήριξε ο Ηλίας Καφφές, αυτά επιβεβαιώνουν ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος με όσα λέει στις 05/02/2017 και όλοι οι μετέχοντες στη Γενική Συνέλευση με τη σιωπή τους.

Συνεχίζεται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…