Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Las Brisas (pics)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Las Brisas (pics)

pao brisas

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το κλαμπ από την Χιλή Las Brisas.Οι δύο ομάδες θα διοργανώσουν μπασκετικά camps το 2018 και το 2019 με βάση το “πράσινο” πρόγραμμα των Ακαδημιών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει μία νέα σημαντική διεθνή συνεργασία. Σε συνέχεια συναντήσεων μεταξύ των υπευθύνων του δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Εξωτερικού και αντιπροσώπων από τη Χιλή, όπου και μοιράστηκαν απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη νέων αθλητών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλωσορίζει το κλαμπ Las Brisas, από το Σαντιάγκο της Χιλής, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών, όπου και θα διεξαχθούν μπασκετικά camps με βάση το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού A.O. κατά το 2018 και 2019.

O σκοπός του προγράμματος είναι να ενεργοποιηθούν νέοι ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες, ώστε να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με στόχο το υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού, μαθαίνοντας παράλληλα τις αξίες και τα ιδανικά μίας εκ των δημοφιλέστερων Ακαδημιών Μπάσκετ στην Ευρώπη, όπως δήλωσε ο Σπύρος Σπυρόπουλος, αντιπρόσωπος της Real Time Events (εταιρείας που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και τους χειρισμούς του Παγκόσμιου Δικτύο Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟ).

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο., Μάκης Κουτσονικόλας δήλωσε: «Μία νέα συναρπαστική συνεργασία μεταξύ του ΠΑΟ και του κλαμπ Las Brisas ξεκίνησε, κάτι που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Όλοι μας στον Παναθηναϊκό ανυπομονούμε για αυτή την εμπειρία σε μακροχρόνια βάση.”

 

Gallery item 1

Gallery item 3

Gallery item 4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…