Κεντρική Basket League Κύμη Ο Καστρίτης και ο Μακ Φάντεν στην Κύμη (pics)

Ο Καστρίτης και ο Μακ Φάντεν στην Κύμη (pics)

kumi

Ο Γιάννης Καστρίτης,ο Θαντ Μακ Φάντεν και ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου με αφορμή την πρόκληση που δέχθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Κονιστρών για να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του,βρέθηκαν στην ομώνυμη πόλη όπου ιδρύθηκε η ομάδα και ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της.

Η ανακοίνωση: “Η Κυριακή (14/01) ήταν ημέρα ξεκούρασης για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, καθώς είχε προηγηθεί η πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Κοροίβου. Ο προπονητής μας κ. Γιάννης Καστρίτης, μαζί με τον Thaddus McFadden εκμεταλλεύτηκαν την συγκεκριμένη ημέρα για να πραγματοποιήσουν μια μικρή εκδρομή στην περιοχή της Κύμης, όπου τους περίμενε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου. Αφορμή αυτής της βόλτας ήταν η πρόσκληση από τον Αθλητικό Σύλλογο Κονιστρών για να παραστεί αντιπροσωπεία της ομάδας μας στην εκδήλωση για τον αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση, με τον κόουτς Καστρίτη στο περιθώριο της εκδήλωσης να μιλάει στα παιδιά των ακαδημιών της Κονίστρας για τις αξίες του μπάσκετ και για το πως πρέπει να συνδυάζεται με την σωστή εκπαίδευση, ενώ ο McFadden υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Κονίστρας κ. Κώστα Δημά και τον προπονητή κ. Άγκι Ιμπέζα για την τιμή που μας έκαναν να μας καλέσουν στην πολύ σημαντική για αυτούς εκδήλωση.

Επόμενος σταθμός μετά την Κονίστρα ήταν η πλατεία της Κύμης, όπου ο κ. Θεοδώρου ανέλαβε χρέη ξεναγού και έδειξε στο κόουτς Καστρίτη και στον McFadden κάποιες από τις ομορφιές του τόπου μας. Φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μπροστά από το άγαλμα του Γεωργίου Παπανικολάου, του λαμπρού Κουμιώτη επιστήμονα που με την μέθοδο πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας έσωσε τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών. Στην συνέχεια η παρέα του ΓΣ Κύμης, αφού πήγε πρώτα για έναν καφέ στην πλατεία, γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Λίγο πριν επιστρέψουν στην Χαλκίδα έκαναν μια μικρή βόλτα και από την παραλία της Κύμης, με τον McFadden να είναι εντυπωσιασμένος και να υπόσχεται να έρθει ξανά σε πρώτη ευκαιρία μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.”

1 452 345 2411 1912 1255 9

  • Τρέντο - Άρης Eurocup

    Τρέντο – Άρης 69-67 (vid)

    Κατάθεση ψυχής ο Άρης. Κρίμα, άδικο για την προσπάθεια… Δίχως Τολιόπουλο, Γκάλινατ και Σαν…
  • toliopoulos 2 jpg

    Άρης – ΑΕΚ 75-64

    Ο Τολιόπουλος και η «αύρα» του Παλέ οδήγησαν τον Άρη Ο Άρης είχε το προβάδισμα σε όλη τη δ…
  • toliopoulos 1 jpg

    Άρης – Καρδίτσα 69-61

    Τολιόπουλος λαμπρός τον οδηγεί… Η Καρδίτσα έβαλε δύσκολα στον Άρη, στο Nick Galis Ha…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…