Κεντρική NBA Ντεμπούτο αύριο για τον Αϊζέια Τόμας!
NBA

Ντεμπούτο αύριο για τον Αϊζέια Τόμας!

isaiah thomas cavs

Η ώρα της πολυαναμενόμενης επανόδου του Αϊζέια Τόμας έφθασε! Ο σούπερ-σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των περσινών φιναλίστ στο αυριανό ματς εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (3/1, 02:00), ερχόμενος από τον πάγκο κι ευρισκόμενος υπό περιορισμό λεπτών συμμετοχής, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Ντέιβ ΜακΜέναμιν.

“Ο γοφός μου είναι καλύτερα αλλά δεν έχω ρυθμό. Φαίνεται λες κι έχασα τις δυνάμεις μου. Μόλις το βρω, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να με σταματήσουν“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος στα 36 παιχνίδια των Καβς, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στους περσινούς Τελικούς της Ανατολής.

Εν απουσία του, οι Καβς δεν τα έχουν πάει κι άσχημα, έχοντας ρεκόρ 24-12 αφού ισοστάθμισαν το τραγικό τους ξεκίνημα με 13 σερί νίκες. Η παρουσία του Τόμας μπορεί να μην βοηθήσει τη μετριότατη άμυνα του Κλίβελαντ αλλά θα δώσει ένα τεράστιο boost στην επίθεση, χάρη στην ικανότητα του κοντόσωμου γκαρντ να δημιουργεί το δικό του σουτ και να προκαλεί αλλεπάλληλα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας είχε 28.9 πόντους ανά αγώνα την περσινή σεζόν και ψηφίστηκε στη κορυφαία πεντάδα της χρονιάς, φορώντας τη φανέλα των Σέλτικς. Για κακή του τύχη, όμως, δεν θα έχει την ευκαιρία να τα βάλει εναντίον της πρώην ομάδας του στο μεθαυριανό ντέρμπι “γιγάντων” της Ανατολής (3/1, 03:00), καθώς η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε back-to-back παιχνίδια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…