Κεντρική Basket League Άρης “Μιλήσαμε με Μάνο Λάσκαρη, μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση…”

“Μιλήσαμε με Μάνο Λάσκαρη, μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση…”

O Άρης από την Τρίτη έχει απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA λόγω των οφειλών στον Βασίλη Καββαδά και ο νομικός του τελευταίου μίλησε στο “Yellow Radio” για την ανοιχτή γραμμή που υπάρχει προκειμένου να προκύψει λύση. Συγκεκριμένα o Αλέξανδρος Βαγιάτας είπε:

“Πιστεύω ότι τώρα με την πίεση που ασκείται θα τα βρούμε πιο εύκολα”.

Για το πώς ο Άρης μπορεί να άρει το απαγορευτικό της FIBA: “Μπορεί να βρεθεί λύση, εάν δηλαδή αύριο υπογράψουμε μια συμφωνία για να τακτοποιηθεί η οφειλή θα πάψει να υπάρχει η απαγόρευση μεταγραφών”.

Για το πώς έχουν τα πράγματα την δεδομένη χρονική στιγμή: “Από χθες είμαστε σε συζητήσεις, μπορεί σήμερα ή και αύριο να έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία, να είναι όλα αυτό δηλαδή κάτι πολύ παροδικό”.

Για τον λόγο που δεν είχε επικοινωνήσει η ΚΑΕ με την πλευρά Καββαδά εδώ και μήνες: “Δεν μπορώ να ξέρω για πιο λόγο έγινε αυτό, έπρεπε να προχωρήσω, προχώρησα και από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός στο να συμφωνήσουμε”.

Για το στάδιο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις: “Επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Μάνος Λάσκαρης, πρότεινε κάτι, κάναμε μια αντιπρόταση και είμαστε σε αναμονή”.

Για το εάν υπήρχε επικοινωνία με την ΚΑΕ Άρης τους προηγούμενους μήνες: “Δεν είχαμε επικοινωνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για αυτό τον λόγο φτάσαμε εδώ πέρα. Ενδεχομένως είναι πολλά τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση, εγώ όφειλα να συνεχίσω την διαδικασία”.

Για το εάν το ότι επικοινώνησε μαζί του ο Μάνος Λάσκαρης σημαίνει ότι η οικογένεια Λάσκαρη παραμένει στην διοίκηση: “Έχω πλήρη άγνοια για να τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν, έγινε όμως κάτι που έπρεπε να τακτοποιηθεί επειγόντως και για αυτό θεωρώ ότι επικοινώνησε μαζί μου, δεν μου είπε τίποτα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ξέσπασμα Μητρούδη κατά Μπουτάρη για την φυγή του Γκάλη!

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της ομάδας όταν ήρθ…