Κεντρική NBA Μεταξύ των κορυφαίων ο Αντετοκούνμπο! Μάχη με Λεμπρόν και Χάρντεν
NBA

Μεταξύ των κορυφαίων ο Αντετοκούνμπο! Μάχη με Λεμπρόν και Χάρντεν

giannis antetokounmpo james harden

Το NBA ανακοίνωσε τους leaders σε όλες τις κορυφαίες στατιστικές κατηγορίες για τις πρώτες 14 εβδομάδες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να “κοιτάει στα μάτια” τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν, σε αυτή του σκοραρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας σταρ είναι στη δεύτερη θέση των συνολικών πόντων με 1134, με τον σταρ των Καβαλίερς να οδηγεί την κούρσα με, μόλις 6 πόντους παραπάνω, δηλαδή με 1140, ενώ ο Χάρντεν ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τον Γιάννη με 1132.

Στην κατηγορία “Πόντοι ανά παιχνίδι”, ο “Μούσιας” δείχνει να ξεφεύγει καθώς έχει 32.3 πόντους ανά παιχνίδι ενώ ο ηγέτης των Μπακς είναι δεύτερος με 28.4, με τον “Βασιλιά” να έρχεται τρίτος με 27.1.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ “κάνει κουμάντο” στον τομέα των ασίστ, καθώς έχει 10.0 ανά παιχνίδι και 428 σύνολο. Στον τομέα των ριμπάουντ γίνεται μάχη με τον Ντεάντρε Τζόρνταν και τον Άντρε Ντράμοντ, με τον ψηλό των Κλίπερς να έχει 609 στο σύνολο έναντι 586 του  ψηλού των Πίστονς, όμως στους μ.ο. ο παίκτης του Ντιτρόιτ έχει 15.0 “σκουπίδια” έναντι 14.9.

“Μεγάλοι κλέφτες” είναι στην Οκλαχόμα καθώςς Γουέστμπουκ και Τζόρτζ έχουν 88 κλεψίματα σύνολο ο καθένας και έτσι είναι πρώτοι σε αυτήν την κατηγορία, με τον απόφοιτο του Frenso State, Πολ Τζορτζ να οδηγεί την κούρσα στους μ.ο. με 2.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Τέλος στον τομέα των Blocks ο Κρίσταπσ Πορζίνγκις είναι το αφεντικό, καθώς έχει σύνολο 84 τη φετινή χρονιά και 2.3 ανά παιχνίδι, έτσι είναι πρώτος σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…