Κεντρική Ασίστ Shadow Μαρκόπουλος: “Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού”

Μαρκόπουλος: “Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού”

paok soulis markopoulos

Στον Σπορ fm μίλησε ο κόουτς Σούλης Μαρκόπουλος.Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι τονίζοντας τις αδυναμίες του Ολυμπιακού,ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ντίνου Μήτογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

την εικόνα του ντέρμπι: “Ο Ολυμπιακός άρχισε πιο θετικά το παιχνίδι, δεν επέτρεψε τις διεισδύσεις του Παναθηναϊκού για να δημιουργήσει ρήγματα από μέσα προς τα έξω και στην επίθεση έπαιξε ένα προγραμματισμένο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός άρχισε με βεβιασμένες επιθέσεις και έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά. Όταν μπήκε ο Βουγιούκας άλλαξε ο προσανατολισμός της άμυνας του Ολυμπιακού, πήγε σε πιο στοχοποιημένες επιθέσεις και χτύπησαν τον Γουίλτζερ. Μείωσαν τη διαφορά και αυτό άλλαξε την ψυχολογία και το ματς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό.”

τα κλειδιά του Παναθηναϊκού: “Πέρα από τον Βουγιούκα, ο Λεκαβίτσιους βρήκε καλά σουτ, βοήθησε με διεισδύσεις κι έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Μήτογλου θα αφήσει εποχή αν δουλέψει. Κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, είναι ψηλός, σουτάρει, βάζει την μπάλα στο παρκέ και έχει στόφα να πάει ψηλά.”

τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού: “Πέρα από την κόπωση των παικτών για να καλύψουν τα κενά των τραυματισμών, το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο στην επίθεση. Πρέπει να βρει κι άλλους τρόπους παιχνιδιού στην επίθεσή του. Χθες ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο στις επιστροφές του στην άμυνα, όπου είχε παρουσιάσει πρόβλημα φέτος. Όμως δεν παίρνει πολλά πράγματα από τους περιφερειακούς του και δεν μετουσιώνει σε καλάθια τις καλές του άμυνες. Είναι και η ψυχολογία των παικτών κακή. Δεν είναι ο Ολυμπιακός ίδιος από την αρχή και είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα.”

τη διαιτησία: “Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Και όταν σφύριζαν οι διαιτητές Ευρωλίγκας υπήρχαν παράπονα για τη διαιτησία. Θέλουμε να έχουμε καλούς διαιτητές και καλή διαιτησία, για να μην αλλοιώνονται αποτελέσματα, αλλά πρέπει να ασχολούμαστε κυρίως με το τι κάνουμε εμείς στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…