Κεντρική Basket League Λαύριο, η αποκάλυψη της φετινής σεζόν

Λαύριο, η αποκάλυψη της φετινής σεζόν

3656076E55BFAA81BE40A758EB0A3B97

Η ομάδα που μας εντυπωσίασε στην 13η αγωνιστική: Λαύριο

To Λαύριο κόντραρε στα ίσα τον Παναθηναϊκό στη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Basket League, λυγίζοντας εν τέλει από τους «πράσινους» με 120-118 στη δεύτερη παράταση! Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είναι αναμφίβολα η αποκάλυψη της φετινής σεζόν, αφού παίζει καταπληκτικό μπάσκετ και είναι από τις ελάχιστες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που καταφέρνουν να αντιστέκονται κόντρα στους «μεγάλους».

pao lavrio

Ο coach Σερέλης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο με όχι και τόσο υψηλό μπάτζετ, αποδεικνύοντας πως τα χρήματα, δε καθορίζουν πάντα και την αγωνιστική τύχη του συλλόγου. Το Λαύριο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 3η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, 1 λιγότερο από τον δεύτερο, Ολυμπιακό.

O παίχτης που μας εντυπωσίασε: Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός)

Ο Νίκος Παππάς ήταν εκπληκτικός κόντρα στο Λαύριο, όντας καταλυτικός για το τελικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν το μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια, μετρώντας 24 πόντους με 6/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 9/14 βολές.

1838538

Ο Παππάς είναι εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι και δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από βασικό «γρανάζι» στη «μηχανή» του Παναθηναϊκού. Μαζί με τους Καλάθη, Ρίβερς, Γκιστ και Σίνγκλετον, απαρτίζουν τους φετινούς ηγέτες της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…