Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξέσπασμα Σταυρόπουλου: “Εχετε πιάσει πάτο”

Ξέσπασμα Σταυρόπουλου: “Εχετε πιάσει πάτο”

stavropoulos

O Χρήστος Σταυρόπουλος έδωσε το παρών στην κλήρωση των διαιτητών της επόμενης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και μίλησε με σκληρά λόγια κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Λίγες ημέρες μετά τα παράπονα του Ολυμπιακού για την διαιτησία των τριών “γκρι” στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών βρέθηκε στην επιλογή των διαιτητών για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι εξέφρασε τα παράπονά του, ξεσπώντας κατά της ομοσπονδίας.

Αρχικά ο κ. Σταυρόπουλος ρώτησε γιατί δεν επιστρέφουν οι διαιτητές της Ευρωλίγκα στο ελληνικό πρωτάθλημα κι η απάντηση που πήρε ήταν πως έχουν κληθεί να συζητήσουν μαζί τους μέσα στην εβδομάδα, με τον παράγοντα των “ερυθρόλευκων” να απαντάει πως “γιατί, άγνωστοι σας είναι, να τους γνωρίσετε θέλετε;”.

Στην συνέχεια ρώτησε για τη διαιτησία του ντέρμπι, τον παρατηρητή, Κυριάκο Ταβουλαρέα, ο οποίος απάντησε πως “έγιναν κάποια λάθη, τα οποία είναι δικαιολογημένα, λόγω των συνθηκών του αγώνα, ο οποίος ήταν κακός ποιοτικά” και με έκδηλο εκνευρισμό απάντησε: “Το έχετε ξεφτιλίσει εντελώς, έχετε πιάσει πάτο. Δεν ιδρώνει το δικό σας αυτί. Καλά κάναμε και δεν ερχόμασταν τόσο καιρό”.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ (Συμεωνίδης) ρώτησε και πάλι τον κ, Σταυρόπουλο για ποιον λόγο επέστρεψε στις κληρώσεις και η απάντηση που πήρε ήταν “ήρθαμε για να σας τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Να ξέρετε ότι θα κινηθούμε νομικά προς όλους και γι’ αυτόν και για τον πάνω όροφο, για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας”.

Στη συνέχεια πήρε θέση και ο Μάνος Παπαδόπουλος ζητώντας να σχολιάσει την όλη κατάσταση, με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού να διακόπτει και να λέει “πείτε τα μόνοι σας, εμείς φεύγουμε. Έτσι κι αλλιώς, τα λέτε μεταξύ σας κάθε μέρα” και στη συνέχεια αποχώρησε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…