Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κρουμπάλι:”Ενέργεια, αυτοπεποίθηση και φυσικά άμυνα”…

Κρουμπάλι:”Ενέργεια, αυτοπεποίθηση και φυσικά άμυνα”…

krubally 1

Ο παίχτης του ΠΑΟΚ μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ αρχικά τοποθετήθηκε στο ταξίδι της ομάδας στην Τενερίφη,λέγοντας τις εμπειρίες του από την Ισπανία και ύστερα στάθηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα,αλλά και τα απαιτητικά ταξίδια που έκανε η ομάδα του αυτές τις μέρες.

Στο προσωπικό του blog εξηγεί:

Γεια σας φίλοι μου,

Σας γράφω από την Πάτρα, τον τελευταίο μας προορισμό ενός μεγάλου και απαιτητικού ταξιδιού, που ολοκληρώνεται με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πριν από αυτό, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα για τον αγώνα στην Ισπανία, αλλά και την Τενερίφη. Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα το συγκεκριμένο νησί.

Είναι πολύ όμορφο, με σημαντική παράδοση και κουλτούρα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλα όσα μου είχε πει ένα παλιός συμπαίκτης μου που έχει αγωνιστεί εδώ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τελικά είναι τεράστια η σημασία του να κάνεις σωστά όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν την διαφορά σε ένα παιχνίδι.

Να παίζεις με καρδιά, αυτοπεποίθηση όπως αυτή που έχουμε στα παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ των αγώνων που κερδίζουμε και χάνουμε. Και φυσικά το παιχνίδι μας στην άμυνα. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό που ουσιαστικά έχουμε εμείς το κοντρόλ στη μάχη της πρόκρισης. Έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι όταν παίζουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και στα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για κάθε κατοχή, από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα.

Για την ώρα όμως αφήνουμε στην άκρη τα παιχνίδια της Ευρώπης, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με τον Προμηθέα. Δεν υπάρχει για να μένουμε πολύ σε ένα παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι μας είχε πειράξει πολύ ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε την σεζόν, αλλά ήδη ξεκινά ο δεύτερος γύρος, δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να δούμε πως θα τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για να γίνει αυτό πρέπει να δείξουμε μεγάλη διάθεση σε κάθε παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι πολύ δυνατή ομάδα, χρειάζεται τεράστια προσοχή στο παιχνίδι, να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, με σωστό τρόπο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…