Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαι 100% έτοιμος”

“Είμαι 100% έτοιμος”

brian roberts olympiacos malaga

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια.

Δεν νιώθω απλά καλά, είμαι στο 100% μου“, δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής για τη Βιτόρια και συνέχισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς: “Ειδικά στην έδρα τους τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, έχουν καλά γκαρντ…. Οπότε θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σπρώξουμε την μπάλα στην επίθεση, για να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Θα είναι δύσκολο το περιβάλλον, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εμείς εκείνοι που θα έχουν τον έλεγχο”.

Για τα περιφερειακά σουτ τα ποσοστά των οποίων συχνά “καθορίζουν” τα ερυθρόλευκα αποτελέσματα, σχολίασε κατόπιν σχετικής ερώτησης… “Πρέπει να σουτάρουμε πάντα με αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν παίρνουμε ανοικτά σουτ. Έχουμε καλούς σουτέρ. Μερικές φορές η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να σουτάρεις με αυτοπεποίθηση, γιατί όταν είσαι καλός σουτέρ κάποια στιγμή θα μπουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…