Κεντρική Basket League Άρης “Οι παίκτες που έβγαλαν ποιότητα και η διαιτησία…”

“Οι παίκτες που έβγαλαν ποιότητα και η διαιτησία…”

giannakis coach

Ο Άρης μπορεί να ξεκίνησε το ματς με τον Πανιώνιο με άσχημο τρόπο (14-2) ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τελικά το “διπλό”. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ στάθηκε και στον παράγοντα διαιτησία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Καλή χρονιά, με υγεία και χρόνια πολλά και στον Φάνη (σ.σ. Χριστοδούλου) που έχει γράψει μεγάλη ιστορία εδώ. Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και κυρίως για τον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που θα παλέψει και δεν σταματάει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Γι’ αυτό και οι παίκτες μου έπρεπε να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι.

Δεν καταφέραμε στην αρχή του παιχνιδιού να παρουσιάσουμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε τον Γιάννη (σ.σ. Αθηναίου) που ήταν τραυματίας και περιμέναμε μήπως μπορέσει να μας βοηθήσει. Τελικά δεν τα κατάφερε και φάνηκε από τις κινήσεις του. Θα τον περιμένουμε να γίνει τελείως καλά.

Ο Πανιώνιος όπως πάντα ξεκίνησε δυνατά. Σε πιέζει και προσπαθεί να σου χαλάσει το μυαλό. Επιστρέψαμε όμως και στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγχαμε το σκορ με εξαίρεση ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο. Πάλι μπήκαμε χωρίς τη συγκέντρωση που θα θέλαμε. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους και έτσι γύρισε το ματς, χωρίς όμως να πάρει διαφορά. Είχαμε καλές συνεργασίες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Νομίζω κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας για φέτος. Πρέπει όμως να πω ότι οι διαιτητές δεν είχαν τα ίδια κριτήρια στα δύο μέρη του γηπέδου. Και σε άλλους αγώνες έχει γίνει αυτό. Ελπίζω στο μέλλον να βρούμε καλύτερη αντιμετώπιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έβγαλαν ποιότητα και έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…