Κεντρική NBA Η αιώνια αγάπη των Σέλτικς προς τον Τόμας (vids)
NBA

Η αιώνια αγάπη των Σέλτικς προς τον Τόμας (vids)

isaiah thomas kyrie irving

Μπορεί να μη βρίσκεται πια στο “στρατόπεδο” των Μπόστον Σέλτικς αλλά η καρδιά του Αϊζέια Τόμας θα ανήκει για πάντα στη Βοστόνη. Ο σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ανταλλάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι με πρωτοβουλία του τζένεραλ μάνατζερ, Ντάνι Έιτζ αλλά ο δεσμός ανάμεσα στους φίλους των Σέλτικς και τον “IT” παραμένει πολύ ισχυρός.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Καβαλίερς, ο οποίος βρήκε νικητή με άνεση τους γηπεδούχους, τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν τον Τόμας, κάτι που ξεσήκωσε τους φίλους των Σέλτικς, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

https://twitter.com/espn/status/948733806638501888

Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τους πρώην συμπαίκτες του Τόμας, οι οποίοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν μετά το τέλος του ματς, δείχνοντας ότι ο κοντόσωμος σούπερ-σταρ θα είναι για πάντα ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας των Σέλτικς.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Τόμας δεν αγωνίστηκε στο εν λόγω ματς, καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει αρκετά εύθραυστη και δεν θα μπορούσε να ριχθεί στη “μάχη” σε back-to-back παιχνίδια.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…